Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 04.04.2014.
12:42
E. V. A

Nova osveta Luki Bojoviću?

Policija i dalje traga za osobama koje su učestvovale u ubistvu Radeta Rakonjca (51), bivšeg pukovnika Srpske dobrovoljačke garde Željka Ražnatovića Arkana, koji je u sredu hladnokrvno likvidiran dok je sa prijateljima sedeo u kafiću Mariki u Beogradu. Pored njega u pucnjavi su ranjeni Stojan Novaković i Goran Ristanović, takođe Arkanovi prijatelji, koji su se zvanično bavili menadžerstvom u sportu.

Uviđaj posle likvidacije Radeta Rakonjca
 


Odmah posle ubistva usred dana u blizini stadiona Partizana, policija je blokirala sve izlaske iz Beograda i u naselju Medaković ubrzo našla spaljeni automobil alfa romeo, koji su koristile ubice. Uviđajne ekipe veštače tragove nađene na mestu ubistva i u spaljenom automobilu, a pregledani su i snimci bezbednosnih kamera koje se nalaze u okolini, saznaju "Vesti" u policiji.

Serija obračuna

Pre samo nekoliko dana pokušano je ubistvo Gorana Bojanića, člana ekipe Miloša Delibašića, sestrića Branislava i Slobodana Šaranovića. Na njega su pucali nepoznati napadači i on je teško ranjen. Odmah se posumnjalo da je na njega pucano kao osveta za ubistvo Bojovića, pa njega u bolničkoj sobi obezbeđuje policija.

- Za sada ne možemo da kažemo koji je motiv hladnokrvne likvidacije. Ubice obučene u uniforme popele su se stepeništem između zgrada, koje se završava tik do kafića Mariki, gde je sedeo Rakonjac sa prijateljima. Jedan od njih je odmah na njega zapucao automatskim oružjem i pogodio ga sa nekoliko metaka, a rikošeti su ranili i njegove prijatelje. Ubice su otrčale istim putem do alfa romea, gde ih je čekao saučesnik i pobegli - dodaje naš izvor.


Šta je motiv ubistva Rakonjca, koji je bio i Arkanov telohranitelj, za sada pokušava da utvrdi istraga. Proverava se da li ovo ubistvo ima veze sa višegodišnjim obračunom grupe Luke Bojovića, koji u španskom zatvoru čeka izručenje Srbiji. Naime, Rakonjac je navodno bio u bliskim odnosima sa Bojovićem, čiji je brat Nikola ubijen prošle godine. On je likvidiran u znak osvete za ubistvo Branislava Šaranovića, koga je navodno ubio Bojovićev klan.


- Za sada proveravamo sve teorije i sumnje. Ono što je izvesno jeste da je ubica znao navike Rakonjca, koji je svakodnevno pio kafu u ovom lokalu, koji se nalazi u prizemlju zgrade u kojoj živi - dodaje izvor "Vesti" iz istrage.

POVEZANE VESTI

Petak 04.04.2014. 12:47
Уместо да се здруже против непријатеља !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online