Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 24.03.2014.
21:08
Kurir A

Misteriozan nestanak razvedenih Leskovčanki

Četiri Leskovčanke misteriozno su nestale u poslednje dve godine. Poslednja u nizu je Snežana Đorđević, službenica Agencije za lokalni ekonomski razvoj, kojoj se svaki trag gubi od 7. marta ove godine. Nestanak svih žena uklapa se u identičan obrazac: sve su izašle iz kuće u prvim večernjim satima, nijedna od njih nije sa sobom ponela ništa od dokumentacije, sve nestale žene imale su ćerke, bile su visokoobrazovane, situirane i razvedene.

Leskovac u čudu: Izlazile  bez reči iz kuće i više se nisu vraćale
 

Za sve nestale žene govorilo se da su druželjubive i svima su, posle nestanka, mobilni telefoni neko vreme zvonili, a onda su zaćutali!

"Serija nestanaka započela je 18. marta 2012, kad se gubi svaki trag dr Marijani Stojanović. Potrage su organizovane sa 50 do 100 policajaca na području Leskovca i Vlasotinca, pretražena je planina Kukavica, s obzirom na to da je doktorka bila planinar. Međutim, i pored svih napora, od nestale doktorke nema ni traga ni glasa. Na sličan način su nestale i Ljiljana Nikolić, Tamara Filipović i Snežana Đorđević. Policija intenzivno traga za njima i ne isključuje nijednu mogućnost, pa čak ni da su možda žrtve nekog ubice, mada u ovom trenutku to izgleda kao najmanja mogućnost. Mnogo je verovatnije da su one žrtve trgovaca ljudima ili organima, a proveravamo i opciju da su se neke od nestalih žena s teritorije Leskovca zamonašile", rekao je za "Kurir" izvor blizak istrazi.

Marija Đorđević, ćerka poslednje nestale Snežane Đorđević (50), koja je zaposlena u Agenciji za lokalni ekonomski razvoj, tvrdi da njena majka nije imala nijedan razlog da ode od kuće!

"Bila sam odsutna svega 40 minuta i kad sam se vratila, nje nije bilo. Sve joj je ostalo u kući, i tašna i novčanik, lične stvari, baš sve... Samo nema njena dva mobilna telefona. Rekli su mi da je izašla posle čudnog, misterioznog telefonskog razgovora. Njen lični telefon odmah je bio isključen, a službeni je zvonio do 23 sata, a onda se veza prekinula i od tada je nedostupan", suznih očiju priča Marija Đorđević.

Dr Marijana Stojanović, nestala 18. 3. 2012.

Primarijus Marijana Stojanović (56), zaposlena u Zavodu za javno zdravlje, pre nestanka je dvadesetak dana bila na bolovanju. Njena sestra Katerina rekla je da Marijana nije imala neprijatelja, niti razloga da ode od kuće.

Ljiljana Nikolić, nestala 6. 5. 2012.

Ljiljana Nikolić je rodom iz Novog Sada, a na jugu Srbije radila je u jednoj nevladinoj organizaciji. Kobnog dana je oko 17 sati izašla iz kuće i više je niko nikad nije video.

Tamara Filipović, nestala 25. 4. 2013.

Tamara Filipović (24) iz sela Donja Lokošnica i njena beba, koja je tad imala 18 meseci, nestale su u aprilu 2013. Neki meštani tvrde da je Tamara s ćerkom ušla u kola strane registracije i da su ih najverovatnije odveli trgovci ljudima.

Snežana Đorđević, nestala 7. 3. 2014.

Snežana Đorđević, službenica Agencije za lokalni ekonomski razvoj, pre nestanka je razgovarala s nekim mobilnim telefonom, a onda je izašla iz kuće. Ništa nije ponela od dokumenata, osim privatnog i službenog mobilnog telefona.

POVEZANE VESTI

Utorak 25.03.2014. 00:01
Cuj zamonasile se u pedesetim godinama kakve li ne gluposti ce da izmisle.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online