Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 24.03.2014.
16:46
Z. Gligorijević - Vesti A

Mladić ubijen nožem u grudi

U tuči dvojice mladića ispred jednog jagodinskog lokala, Lazar Jovičić (17) iz ovog grada je ubijen udarcem noža u grudi. Njega je ubo Stefan S. (19), koji je ubrzo po zločinu uhapšen i određen mu je pritvor.

Rođendanska proslava u Jagodini završena je tragično
 



Kako kažu u jagodinskoj policiji, Stefan S. je osumnjičen da je u noći između subote i nedelje, dvadesetak minuta posle ponoći, ispred lokala u Sinđelićevoj ulici ubio Jovičića.

Kako "Vesti" saznaju od Jovičićevih drugova i drugarica, oni su kobne noći bili na rođendanskoj zabavi u kafiću. Stefan S. koji je rodom iz Zrenjanina, ali se pre nekoliko godina doselio u Jagodinu i živeo u Žanovoj ulici, došao je nepozvan. Niko od njih nije znao da kaže da li su se dvojica mladića znali od ranije, ali su objasnili kako su se posvađali i potukli. Ubistvo se dogodilo na manje od 50 metara od kafića u kom su slavili.

Komšije zgrozile lokve krvi

Žena koja živi u neposrednoj blizini mesta ubistva kaže da je čula viku i tuču, ali nije smela da izađe, jer zna da "ništa dobro ne bi videla". Dodaje i da su tuče u tom kafiću redovna pojava, da od muzike ne može da spava do dugo u noć.
- Prestravila sam se kada sam čula vrištanje. Ujutru pošto sam izašla iz kuće videla sam lokve krvi i tek tad od komšija saznala šta se dogodilo - kaže ona.

- U jednom trenutku Lazar je izvadio nož, ali mu je ovaj oteo bodež iz ruke i zadao mu udarac u grudi. Lazar je pao. Onda je ustao, a jedan od njegovih drugara ga je pridržavao. Ruke su mu bile pune krvi. Kada ga je policija odvezla otišli smo u bolnicu, ali nam nisu dozvolili da ga vidimo. Šteta, Lazar je bio dobar momak, znao je da svira gitaru - kažu njegovi drugari.


Prema izjavama svedoka nemilog događaja, zbog tuče koja je prethodila ubistvu neko je pozvao policiji. Kada je patrola stigla videli su ranjenog mladića koji je krenuo niz ulicu sa drugom. Policajci su ga ubacili u vozilo i odmah odvezli u bolnicu u Jagodini. Patrole koje su stigle na mesto događaja odmah su i uhapsile Stefana S. koji je pokušao da pobegne sa lica mesta. Ranjeni mladić je prebačen u bolnicu, ali je preminuo u 1.45 sati ujutru od zadobijene rane.


Prijatelji nastradalog mladića kažu da je Jovičić išao u srednju Muzičku školu u Nišu, gde je njegov otac direktor.


- Ne znam zašto je Lazar nosio nož. Doduše cela ta generacija dečaka je problematična, ali se Lazar nije izdvajao - kaže za "Vesti" devojka koja je bila na rođendanskoj zabavi.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online