Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 19.03.2010.
22:42
Press rs A

Preživeo pad sa 17 metara!

Dragan Stojčev (19) iz Bosilegrada probio "renoom" ogradu na Pančevačkom mostu i sleteo na deponiju ispod mosta. Mladić ostao živ jer se automobil nije prevrnuo, već se "dočekao" na četiri točka

Mesto nesreće: Stojčev kolima probio ogradu na beogradskoj strani mosta

Dragan Stojčev (19) iz Bosilegrada preživeo je pad sa 17 metara visine. On je u petak ujutru "renoom" probio ogradu Pančevačkog mosta i sleteo na deponiju. Automobil se na sreću nije prevrnuo, već se „dočekao" na četiri točka! Mladić je zadobio višestruke prelome, ali se nalazi van životne opasnosti.

Nesreća se dogodila u petak oko 6.30 časova ujutru sa beogradske strane Pančevačkog mosta. Kako saznajemo, Dragan Stojčev je najverovatnije zaspao za volanom "renoa".

U blizini jučerašnjeg mesta nesreće pre nekoliko godina poginuo je Marko Mikčić (25). Njega je dok je stopirao na Pančevačkom mostu udarila prikolica šlepera koji je prevozio šljunak. Mladić je pao sa mosta, a šljunak ga je zatrpao. Kada je na mesto nesreće stigao bager i počeo da skuplja rasuti tovar, ispod njega se pojavilo Mikčićevo telo.

"Na sigurnosnim kamerama, koje su postavljene na mostu, vidi se kako je "reno" u jednom trenutku išao levo-desno. Posle nekoliko metara probio je ogradu mosta. Automobil je pao na deponiju ispod mosta. On se "dočekao" na sva četiri točka! Da se prevrnuo, vozač verovatno ne bi preživeo, jer je pao sa visine od 17 metara", kaže za beogradski list "Press" izvor blizak istrazi.

Očevidac koji je čekao voz na stanici Beovoza kaže da se sve brzo dogodilo.
"Odjednom sam čuo udarac i ugledao automobil koji je probio ogradu i pao sa mosta. Dve žene koje su bile na stanici počele su da vrište", rekao je očevidac i dodao:

"Odmah sam otrčao ispod mosta sa još nekoliko očevidaca da pomognemo vozaču. Kada smo došli do "renoa", vozač je već izašao iz kola. Bio je izbezumljen i rekao je da je zaspao za volanom i da ne zna šta se dogodilo. Inače, automobilu je oštećena samo zadnja strana. Da nisam video da je sleteo, pomislio bih da se tu parkirao", rekao je očevidac.

 

Romi koji žive ispod mosta ispričali su da takav udes nisu videli za 15 godina koliko tu žive.


"Samo što sam se probudio i izašao iz kuće čuo sam lomljavu i video automobil kako pada sa mosta. Ubrzo je iz kola izašao vozač. Imao je dosta sreće, jer je pao sa velike visine" - rekao je svedok koji je želeo da ostane anoniman.


Stojčev je najpre policiji ispričao da nije vozio automobil, već da je bio suvozač.


"Policija je počela da traga za navodnim vozačem. Međutim, kroz razgovor sa mladićem utvrđeno je da je on bio sam u automobilu. On je kasnije priznao da je zaspao za volanom", rekao je izvor "Pressa".

Ubrzo je na mesto nesreće došla i Hitna pomoć. Iako je Stojčev tvrdio da mu nije ništa, oni su nakon pregleda utvrdili da ima višestruke prelome.


"Vozač je prevezen u Urgentni centar na odeljenje za reanimaciju i bio je u polusvesnom stanju, sa brojnim prelomima", rekla je dr Nada Macura, portparol Hitne pomoći. Portparol Kliničkog centra Srbije Drago Jovanović rekao je da vozač "renoa"nije životno ugrožen.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online