Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 16.02.2014.
20:44
blic.rs A

Panika na Zvezdari: Manijaci vrebaju žene

''Vraćala sam se sa posla u sred bela dana i na putu ka zgradi, u Ulici Petra Bajalovića presreo me manijak koji se skinuo i počeo da onaniše. Samo sam vrisnula i otrčala kući'', kaže za beogradske medije Katarina M. iz Učiteljskog naselja. Uplašeni građani u tom delu Zvezdare istakli su obaveštenja kojim upozoravaju na opasnost od manijaka, pljačkaša i nasilnika.

Žitelji Učiteljskog naselja u strahu (Foto: Ilustracija)
 

Stanari Učiteljskog naselja navode da su proteklih nedelja postali meta učestalih napada manijaka i pljačkaša koji i danju i noću prepadaju žene i otimaju im torbe i ogrlice, saznaje ''Blic''.


''Ostala sam u šoku. Dugo mi je trebalo da prevaziđem strah i ponovo počnem da se krećem ovom ulicom. To mi je najbliži put do zgrade, išla sam zaobilaznim putem, ali ni tada nisam bila sigurna. Zazirala sam od svakog šuma. Noću nisam smela da idem sama. Nisam jedina koja je doživela ovaj užasan prizor, čula sam da se događalo i drugim devojkama. Slučaj nisam prijavila policiji'', rekla je Katarina za beogradski list.


Vlasnici lokala kažu da su svedoci ovih nemilih događaja i da su slučajeve više puta prijavljivali policiji, ali da su dobijali odgovore da je neophodno da dođu da daju izjavu, a kako kažu, nemaju vremena da napuštaju posao i idu u policiju, pa se na tome se i završavalo.


''Mušterije se često žale na napade i pljačke, to je postalo opštepoznato. Meni se nikad nije desilo, ali iz straha uvek zaključavam. Ranije su obijali lokale, pa smo odlučili da preduzmemo mere zaštite i stavimo rešetke na vrata'', priča vlasnica jednog frizerskog salona za ''Blic''.


U policiji kažu da nisu upoznati sa slučajevima napada i da su od decembra imali samo jednu prijavu teške krađe u ovom kraju, a rasvetljavanje tog slučaja je još u toku.


Krađa se dogodila 25. decembra kada je nepoznati muškarac prišao ženi sa leđa, istrgao torbu i pobegao. Prema njenim rečima, napadač ima oko 40 godina, visok je 165 centimetara, sitnije je građe i nosio je crnu jaknu, piše beogradski list.

POVEZANE VESTI

Nedelja 16.02.2014. 21:26
Smetjarski Bljic kao po obicaju postaje jos gori od qurira sa ovakvim vestima. Ispiraju ono malo mozga medju srbistancima O svemu piskaraju osim o onome sto je za gradjane Srbije vazno. Bljic=nemacko propagandno smece !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online