Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 30.12.2013.
01:15
B. Đokić - Vesti A

Grom udario u dilere

U nastavku akcije Grom 1 uperene protiv narko-dilera, policija je tokom jednog dana uhapsila još 128 osoba, među kojima i šefove narko grupa. Sinhronizovano na teritoriji cele Srbije otpočeli su upadi u objekte, stanove, kuće za koje se sumnja da ih koriste narko dileri. Policija je ušla u preko 1.165 objekata, pretresla ih i otkrila veću količinu droge, oružja i novca.

U nastavku akcije Grom 1 uperene protiv narko-dilera, policija je tokom jednog dana uhapsila još 128 osoba, među kojima i šefove narko grupa
 

Kako je izjavio Aleksandar Vučić, prvi potpredsednik Vlade Srbije, sa prethodnom akcijom Grom 1 od 6. decembra, ukupno je uhapšeno preko 500 narko-dilera.


- Onima koji su se sklonili ili pobegli na dan, dva, poručujem da im pakao tek predstoji. Ponavljaćemo akcije protiv narko-dilera sve dok potpuno ne izlečimo društvo od te pošasti. Ovo nije kraj. Ne postoji nijedno ime koje možete da pronađete, a da policija nije upala u njihove stanove. Među uhapšenima ima značajnih imena, poznatih šefova narko-mafije sa Novog Beograda, iz Rakovice i Voždovca - objasnio je Vučić, koji je i koordinator rada službi bezbednosti.

Prema nezvaničnim informacijama iz policije, meta Groma 1, što je šifrovan naziv akcije, bili su krupni narko- dileri.

- Najvažniji plen je izvesni Vulin, koji je desna ruka Dejana Stojanovića Keke sa Novog Beograda. Keka je jedan od najvećih srpskih narko-dilera, godinama se krije

Starlete bacale drogu

Kako je izjavio Vučić, policija je tokom proteklih dana upadala u lokale u kojima se kako se sumnja prodaje droga i nailazila na čudne situacije.
- U jednom klubu je kod svih gostiju nađena droga. Starlete koje smo zatekli optuživale su policajce za maltretiranje, a kada je upala policija trčale su u toalete da bi bacile narkotike u NjC šolje - izjavio je Vučić, ne precizirajući o kojim starletama je reč.

u Južnoj Americi, a Brazil je za njim raspisao Interpolovu poternicu - nezvanično saznajemo u policiji.


Među privedenima su i osobe za koje se sumnja da su počinili višestruka ubistva.
U Užicu je tokom akcije oduzeto 143,5 grama droge, a privedene su 34 osobe, od čega je za desetoro određen pritvor.


Na teritoriji Policijske uprave u Zaječaru privedeno je 39 osoba, zaplenjeno je oko 170 grama marihuane, veća količina oružja, kao i dve laboratorije za proizvodnju marihuane. Podneto je 13 krivičnih prijava, a za tri osobe je određen pritvor.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 30.12.2013. 09:52
a veliki trnovac,jug Srbije,dali je neko tamo promolio nos???
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online