Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 22.10.2013.
10:53 >> 13:54h
Telegraf A

Niš: Pucao na ženu jer je bila prespora

Nepoznata osoba pokušala je da ubije Nišlijku A. D. (35) na kružnom toku na Bulevaru 12. februar u Nišu. Konkretno, vozač "fiata stilo", koji se kretao brzinom od preko 150 kilometara na čas iz pravca Beograda, ispalio je hitac ka ženi koja je bila u svom automobilu. Tek tako!

A. D. je pogođena u rame, a život joj je spasila metalna lajsna na prozoru njene "tojote korole" koja je promenila putanju metka.

Prvo je ženi trubio, a onda pucao na nju. Eto, tek tako!
 

- Pošla sam kolima do prodavnice da kupim hranu za decu. Izlazila sam iz Bulevara kada se taj auto pojavio iza mene. Čula sam kako mi svira i videla kako mi se približava velikom brzinom. Prešla sam na desnu traku, a on se pojavio u levoj paralelno sa mnom. Odjednom je staklo na mojim kolima puklo, krhotine su bile na sve strane, osećala sam ih i u ustima. Mislila sam da me je nečim gađao, nisam ni sanjala da je pucao sve dok nisam osetila bol u ramenu. Videla sam krv na rukavu i rupu na jakni i tek tada shvatila da sam ranjena. Neki momci, koji su se tu slučajno zatekli, su pozvali Hitnu pomoć pa sam prebačena u bolnicu gde su mi iz ramena izvadili metak, priča užasnuta žena i dodaje da joj se slike tog događaja neprestano vraćaju.

- Da sam ga nekako naljutila, pa da mi puca u gumu ili u haubu...ali on je hteo da me ubije! Direktno je pucao u mene, i to što nisam mrtva nije njegova zasluga, već me je spasila metalna lajsna koja je preusmerila metak. Mogla su deca da mi ostanu bez majke, samo zato što sam išla da im kupim hleb, objašnjava napadnuta žena.

POVEZANE VESTI

Utorak 22.10.2013. 14:14
Nama definitivno fali nekoliko dasaka u glavi,jednostavno mi nismo normalan narod (izvinjavam se vrlo malom procentu normalnih)...pa nije ni cudo da nas ceo svet ne voli,ubistva , tuce, kradje (krademo sve,definitivno sve, i vecina Srba krade i time se i ponosi) varamo,itd...i kako da nas vole?? Nama jedino ima spasa kada bi nam na vlast dosao nekakav diktator,posto smo mi narod koji je navikao da se non-stop lupa po glavi, i koji nije naucuo da zivi u demokratiji. Svakim danom citam samo negativne stvari o nama, i dolizim do zakljucka da vise od polovine Srba zivi u kamenom dobu.
Sreda 23.10.2013. 08:02
Postaje opasno da se izađe na ulicu...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online