Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 14.10.2013.
09:33
Beta A

Devojčica četiri puta izbodena nožem

Dva napada nožem, požar i četiri saobraćajne nesreće dogodile su se protekle noći u Beogradu, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći. U jednom od napada nožem, teško je povređena devojčica koja je ubodena u vrat.

Foto: Arhiva
 

U naselju Višnjica oko dva sata posle ponoći devojčica je četiri puta nožem ubodena u vrat.

 

"Ona je bila hemodinamski nestabilna, prevezena je na Institut za majku i dete", rekla je za agenciju Beta portparolka beogradske Hitne pomoći Nada Macura.

Prema nezvaničnim informacijama, napadač je bio čovek od oko 50 godina.

NS: Povređen mladić u tuči

U Novom Sadu dogodila se tuča u kojoj je povređen jedan mladić, rečeno je agenciji Beta
u gradskoj službi Hitne pomoći.

Tuča se dogodila oko pola četiri u Železničkoj ulici, a mladić je
zadobio povrede glave i grudnog koša. Njemu je pružena lekarska pomoć na licu mesta, a potom je prevezen do Urgentnog centra. U Novom Sadu su se dogodile i dve saobraćajne nesreće, u kojima su povređeni jedno dete (9) i muškrac (60).

Dete je s lakšim povredama prevezeno na Dečju bonicu, dok je muškarac s višestrukim povredama po telu prevezen na odeljenje reanimacije Urgentnog centra. Lekari novosadske Hitne pomoći imali su ukupno 45 terenskih intervencija, a pomoć su uglavnom tražili hronični bolesnici.

Još jedan napad nožem

Drugi napad nožem dogodio se takođe oko dva sata posle ponoći u naselju Miljakovačke livade, i tom prilikom muškarac je zadobio posekotine obe šake. U stabilnom stanju prevezen je u Urgentni centar.

Udes kod Franša, čovek u komi

Jedna muškarac teško je povređen u nesreći koja se oko jednog časa posle ponoći dogodila na Autokomandi, kod restorana Franš. On je pao sa motora, a lekari su ga zatekli bez svesti.

"U pitanju je teška trauma, zatečen je u komi, bez spolja vidljivih povreda glave. Prevezen je na odeljenje reanimacije Urgentnog centra", rekla je Macura.

U još tri nesreće, protekle noći lakše su povređene dve osobe, ali i jedna beba.

Spašen čovek iz požara

Lekari su ukazali pomoć i jednom muškaracu koji se nagutao dima u požaru koji je izbio oko 19.40 na krovu tržnog centra "Stadion" u Zaplenjskoj ulici.

Ekipe Hitne pomoći imali su ukupno 125 intervencija, od kojih 23 na javnom mestu. Lekarsku pomoć uglavnom su tražili srčani bolesnici.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 14.10.2013. 12:44
Devojcica? Maloletna u dva sata posle ponoci na ulici? Covek od oko 50g! Zigolo ili makro?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online