Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 27.07.2013.
07:44
telegraf.rs A

Protest zbog ubistva mladića kod splava Saund

Nekoliko stotina Beograđana okupilo se sinoć kod splava “Saund”, kako bi mirno protestvovali zbog brutalnog ubistva tridesetogodišnjeg Fedora Frimermana koje se dogodilo pre dva dana na tom mestu, navode beogradski mediji.

Foto: Ilustracija
 

Okupljeni su u miru i tišini palili sveće i polagali cveće na mestu na kome je pokojni Frimerman divljački prebijen na smrt. Filip, polubrat ubijenog, obratio se prisutnima i istakao da je ovaj skup održan kako se Fedor ne bi brzo zaboravio, piše ''Telegraf.rs''.

"Hvala vam svima što ste došli. Na ovaj način pokazujemo da Fedora nećemo brzo zaboraviti, a na nama ostaje da tako bude i ubuduće", rekao je on.

Za vreme održavanja protesta splav “Saund” ispred koga se dogodio brutalni zločin nije radio, kao ni svi ostali koji se nalaze u neposrednoj blizini.

Podsetimo, zbog ubistva Frimermana uhapšene su tri osobe.

"Zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično delo teško ubistvo lišeni su slobode D.P. (1974), N.U. (1988) i D.M. (1974)", saopšteno je iz MUP-a.

Klub Saund: Predali smo policiji snimke sigurnosnih kamera

Uprava kluba “Saund” saopštila je, povodom ubistva Fedora Frimermana u noći između 24. i 25. jula, da poseduje video koji pokazuju da obezbeđenje tog lokala nije izbacivalo goste. Takođe, klub je saopštio da do kraja meseca neće raditi.

 

"Povodom nemilog događaja u noći između srede 24. i četvrtka 25. jula i masovne tuče na Savskom keju čiji je tragičan epilog smrt Fedora Frimermana, rukovodstvo kluba Saund najiskrenije saoseća sa porodicom i prijateljima nastradalog mladića", piše su saopštenju kluba.

 

U dokumentu se dalje navodi da se tuča desila “na travnatoj površini Savskog keja”:

- Činjenice su da razmirice nisu ni započele u našem objektu, da u klubu nije bilo ikakvih incidenata, niti je obezbeđenje izbacivalo goste. To se sve može i videti na video snimku, koji je kao dokazni materijal predat nadležnim istražnim organima.

 

Uprava ovog ugostiteljskog lokala saopštila je i da taj klub “ne obezbeđuju pripadnici bilo koje navijačke grupe, već da usluge obezbeđenja duži niz godina vrši profesionalna agencija za obezbeđivanje”.

POVEZANE VESTI

Subota 27.07.2013. 15:13
Stanje kontrolisanog haosa se nastavlja sve u cilju demokratije ali one u naj negativnijem obliku, ubistva, silovanja, pljacke bez mogucnosti da se zastie obicne porodice sve sa ciljem da se obican svet oseca sto nesigurnije. Krivci za takvo stanje je sigurno vlast i zapadne demokrate koje nas drze u stanju kontolisanog haosa.
Nedelja 28.07.2013. 18:08
Posle ubistava u porodici, druga najčešća meta su kafane...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online