Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Petak 19.07.2013.
12:43 >> 13:11h
Telegraf A

"Dao bih život da mogu da vratim vreme"

Ovo je tragedija nemerljivih razmera i ne znam kako da izrazim svu bol koju osećam zbog smrti nesrećne devojke koju je kolima usmrtio moj sin Aleksandar. Dao bih svoj život da mogu da vratim vreme i sprečim tragediju koje je odnela jedan mladi život. Ne postoji način da izrazim bol i saučešće u boli koji oseća porodica nastradale devojke, rekao je Željko Mitrović Telegrafu nakon što je prijavio sina za ubistvo A. B. (17) na pešačkom prelazu.

Ovo je tragedija nemerljivih razmera i ne znam kako da izrazim svu bol koju osećam zbog smrti nesrećne devojke koju je kolima usmrtio moj sin Aleksandar: Željko
 

- Rado bih svoj život zamenio za njen i učinio bih sve na ovom svetu i odrekao se svega što imam da mogu da promenim zlu sudbinu koja nas je sve zadesila, rekao je Željko Mitrović i potom pričao o svom sinu:

- Aleksandar je uvek bio najsvetlija tačka moje porodice, predobro stvorenje koje nikad nije probalo alkohol, koje nije pušilo, vredan student, skromna osoba. Nikada nije bio bahat, nikada nije divljao u saobraćaju. Živeo je u Londonu, gde sam ga namerno sklonio od svega, gde sam želeo da mu sprečim bilo kakav dodir sa nekim lošim društvom odavde, sa bilo kakvom vrstom problema. Došao je na raspust na mesec dana i ovo se desilo, priča gotovo kroz suze Željko.


Željko otkriva šta se desilo nakon tragičnog udesa:
- Aleksandar je dobio napad panike i nakon što je otišao s lica mesta želeo je da se vrati nazad, ali je doživeo takav šok da nije umeo više ni da vozi. Ne želim da ga opravdam, da me niko pogrešno ne razume, ali čim me je pozvao rekao je da će se ubiti, da ne zna šta da radi i da želi da ide u policiju, ali ne zna ni gde je, ni kako da ode. Otišao sam odmah po njega i odvezao ga u stanicu policije, otkriva i navodi da će u toku dana izdati i zvanično saopštenje i pokušati da na najljudskiji mogući način stupi u kontakt s porodicom nastradale devojke.


U toku je policijska istraga koja će ustanoviti kojom se brzinom kretao automobil kojim je upravljao Aleksandar Mitrović, kao i da li su tačne izjave svedoka da je u momentu udara na semaforu bilo crveno svetlo za pešake i koje su sve okolnosti dovele do ovoe tragedije.

POVEZANE VESTI

Petak 19.07.2013. 12:57
ma da.... "sklonio" ga od svega tako što mu je dao džipčinu da vozi sa 20 godina... a ovaj, onako "skroman i vredan" - ljubi ga majka - 120 km/h niz Ustaničku ????? I onda još tako "skroman" pobegne kao pacov.. Koliko bi samo divljao da nije bio "skroman" ?
Petak 19.07.2013. 12:57
Vrlo vrlo iskreno od strane Zeljka Mitrovica.. Kako bi reagovao svaki otac da njegov sin uradi tako nesto?... Ne daj Boze nikome sudbinu nastradale i njenih roditelja i rodbine, a ne daj Boze nikome i sudbinu Zeljkovog sina i njihove porodice.. Neko zlo je uslo u nas narod.. ne znam da li mozemo da se iskupimo za sve grehe... Neka je pokoj dusi stradaloj devojci..
Petak 19.07.2013. 13:07
Ovde se radi o devojci ,Mitrovic zna sta radi ,... mladic koji je usmrtio preminulu ,pobegao je i naravno pritom mu je ispario alkohol kada je doveden... priznaje sam krivicu uz pratnju oca,sud sve to odobrava,na kraju ce biti manje prekoracenje brzine bez alkohola u krvi,mladic dobija 2...god. zatvora ... 1 god. uslovno ,druga uz narukvicu i dovidjons slucaj zauvek zaboravljen...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online