Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 05.07.2013.
19:24
pressonline.rs A

Arilje: Ubica bio pod dejstvom alkohola

Pretpostavlja se da je počinilac trostrukog ubistva u selu Visoko kod Arilja, koji je potom izvršio samoubistvo, zločin počinio u alkoholisanom stanju, izjavio je istražni sudija Joviša Lazarević.

Foto: Arhiva
 

Mentalno ometen i lečeni alkoholičar

Doktorka Snežana Damjanović, načelnik Odeljenja za psihijatriju užičke bolnice, izjavila je za Pressonline da je Mileta Sarić bio mentalno ometen i lečeni alkoholičar.

- Mileta Sarić jeste lečen kod nas novembra prošle godine. Doveden je jer je bio agresivan, a nakon izlaska iz bolnice nije se javljao sedam meseci. Izašao je oporavljen, ali je morao doći na kontrolu. Međutim, posle nas, ne postoji nijedna institucija koja će da ga prati i kontroliše - rekla je dr Damjanović za pressonline.com

Nakon identifikacije utvrđeno je da je reč o Mileti Sariću (54), njegovoj majci Sarić Slobodanki (75) i dve strine, Sarić Kosari (83) i Sarić Mileni (82), a prema činjenicama utvrđenim uviđajem, postoje indicije da je u pitanju trostruko ubistvo i samoubistvo, naveo je Lazarević.

Prema rečima istražnog sudije, postoje indicije da je Sarić Mileta izvršio trostruko ubistvo neidentifikovanim tupim predmetom u predelu glave za sve tri žrtve, a nakon toga se obesio.

"Takođe postoje indicije da je Mileta lečen na neurospihijatriji u poslednje dve tri godine od alkoholizma", rekao je Lazarević. Kako je dodao, postoje sumnje da je Sarić sinoć bio u alkoholisonom stanju.

Istražni sudija je naveo i da je poslednje dve godine podnoseno više prijava protiv Sarića zbog remećenja javnog reda i mira.

Ranije tukao roditelje sekirom

Komšije su potvrdile za Pressonline da je i ranije bilo velikih problema sa Miletom.

- Ne znam šta bih vam rekla, ja sam upravo saznala, znam da je i ranije bilo velikih problema u toj kući. Njegov otac je umro prošle godine, a koliko mi znamo nije bio star i nije bolovao ni od čega. Mileta ih je godinama maltretirao i tukao sekirom - rekla je nam komšinica tragično nastradalih Sarića.

- Pre dva dana smo ga sreli na ulici, bio je u pijanom stanju, oči su mu bile krvave. Valjda je bio pijan i u momentu ubistva. Dva ili tri put je bio na lečenju i ne znamo zašto su ga pustili. Probleme je pravio samo u svojoj kući - rekao je Miletin komšija.

POVEZANE VESTI

Subota 06.07.2013. 07:38
Biće kajanja dok se otrezni...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online