Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Četvrtak 04.07.2013.
15:21
N. Popović - Vesti A

Zločin u Nemačkoj: Samir zaklao ženu

Samir F. (32), državljanin Srbije iz Marburga - univerzitetskog grada na severu nemačke pokrajine Hesen, predao se policiji bez otpora nakon što je sa nekoliko uboda nožem ubio suprugu Andreju B. F. (37), majku troje dece.

Ubio ženu: Samir F.
 

On je sam telefonom obavestio policiju o jezivoj porodičnoj drami koja se, prema pisanju "Bilda", odigrala u naselju Rihtsberg, u jednom od socijalnih stanova na broju 16. Mirno je pružio ruke da mu stave lisice, ali ni tada, a ni kasnije, inspektorima nije dao izjavu niti priznao šta je uradio. Ipak, prema rečima Olivera Rusta, predstavnika za medije Javnog tužilaštva u Marbugru "nema nikakvih indicija da Samir F. nije počinio zločin za koji se tereti."


Komšije i poznanici supružnika koji nisu dugo stanovali i zgradi u kojoj se drama odigrala, šokirani su onim što se dogodilo. Komšinica Maria R. (63) bila je ispred zgrade kada se Samir F. sav unezveren pojavio na ulaznim vratima noseći u rukama dvoje dece od jedne i dve godine.


- Bio je bled kao krpa i drhtao je kao prut, a deca su bila uplakana. Zamolio me da se pobrinem za mališane jer je, kako mi reče, upravo ubio svoju ženu i njihovu majku Uzela sam decu u naručje, a potom pozvala policiju i mobilni telefon dala unezverenom muškarcu koji je onda i njima rekao šta je uradio - ispričala je još šokirana žena za lokalne medije u Marburgu.

Nastradalu Andreja iznose iz stana
 

Prema saopštenju Tužilaštva, policija je u kuhinji stana u lokvi krvi pronašla telo Andreje, a u susednoj prostoriji bila je njena sedmogodišnja ćerka iz pređašnje veze. Deca navodno nisu videla kada je Samir F. nožem ubio njihovu majku.

Obducenti su na telu žrtve pronašli nekoliko uboda i posekotina, a verovatno su bile smrtonosne rane vrata. Pričalo se da su na vratu Andreje primećeni i tragovi davljenja, ali istražitelji te navode nisu potvrdili, ali ni demantovali.

O oružju kojim je zločin počinjen istraga se takođe još nije zvanično oglasila, mada se pretpostavlja da je reč o kuhinjskom nožu kojeg je ubica tokom žučne svađe dohvatio i u besu iskasapio suprugu.


Staranje o troje dece preuzela je državna Služba za brigu o deci i mladim (Jugendamt).

POVEZANE VESTI

Četvrtak 04.07.2013. 19:55
Gadan turko neki
Četvrtak 04.07.2013. 18:51
Sad ce da ispadne da su opet Srbi krivi !
Četvrtak 04.07.2013. 17:26
sa budalom se nema sta svadjat pametiji popusta a posle ga salji u pimaru.vatra se ne gasi benzinom.jadna djeca.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online