Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 25.06.2013.
02:34
Vesti A

Manekenka izmislila silovanje?

Manekenka Mina Milenković (21) nađena je u beogradskom naselju Resnik dva dana nakon što je prijavljen njen nestanak posle nesporazuma s bivšim dečkom. Ona je policajcima rekla da je sve vreme bila tučena i seksualno zlostavljana, ali je lekarskim pregledom utvrđeno da nije bila silovana. Međutim, imala je povrede po licu, pa se ispituje kako ih je zadobila.

Istraga treba da pokaže šta se zaista desilo sa Minom
 



Prema rečima izvora bliskog istrazi, devojku su primetili meštani Resnika i prijavili to policiji. Mina je potpuno dehidrirala, a prijavili su da je bila sva u modricama. Dok je policija dolazila njoj je meštanka Resnika pomogla da se malo povrati. Devojka je zamolila tu ženu da pozove njene prijateljice, jer je čula da za njom tragaju roditelji, prijatelji i policija. Međutim kada su drugarice htele da se čuju s njom Mina nije htela da priča, već je samo ćutala.
 

Policija je brzo potvrdila identitet Mine Milenković, čiji je nestanak podigao veliku prašinu. Ona je izjavila da su je dvojica mladića oteli, pretukli i odveli u stan u Zemunu, gde su se iživljavali nad njom. Nije znala da kaže ko ju je silovao. Izjavila je da sumnja da je bila drogirana.  Mina Milenković je u petak poslednji put viđena na jednom od beogradskih splavova, na kom je bila s većim društvom.
 

U tom lokalu je kao menadžer radio A. Ć. (32), s kojim je Mina dve nedelje ranije raskinula godinu dana dugu vezu, što joj je izuzetno teško palo. Negde oko dva sata posle ponoći Mina je otišla kod A. Ć. i insistirala da popričaju. Međutim, on je zamolio da razgovor odlože za zgodniji trenutak.
 

Mina je tada napravila scenu na splavu, napila se, a zatim je obezbeđenje izbacilo napolje. Tada je ušla u automobil koji joj je ranije dao dečko. Autom je udarila nekoliko okolo parkiranih automobila, a zatim izašla napolje. Odjurila je u suzama, a u subotu ujutro njeni roditelji su u panici počeli da je traže na sve strane.

Tada se saznalo i da je u noći nestanka nekoliko taksista videlo kako protrčava pored stanice na Savskom keju i posle toga joj se izgubio svaki trag. Malo potom isključila je telefon, a sledećeg dana neko ga je uključio na pola sata, pa policija nije mogla da je locira na osnovu podataka sa baznih stanica.
 

Nećeš me naći


Mina je samo nekoliko minuta posle odlaska sa splava bivšem dečku SMS poruku.

- Otišla sam na put gde me nećeš naći. Nikad se više nećemo videti. Volim te više od svog života - pisalo je u poruci, posle koje je A. Ć. pozvao policiju. Prema svedočenju Mininih prijatelja, ona je bila do ušiju zaljubljena u A. Ć. Čak je posle nekoliko nedelja zabavljanja istetovirala njegovo ime na vratu.

POVEZANE VESTI

Utorak 25.06.2013. 04:05
klasicna sponzorusa ,drska bezobrazna koja digla prasinu a ona otisla na orgijanje ..
Utorak 25.06.2013. 07:27
Devojka baš i ne živi uzornim životom, do zore na splavovima...
Utorak 25.06.2013. 08:30
haha bravo pipilentije
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online