Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Četvrtak 20.06.2013.
05:21
telegraf.rs A

Devojčica (14) poginula dok je motorom bežala sa dečkom od oca

Devojčica Marija M. (14) iz Velikog Gradišta preminula je usled teških povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći u vikend-naselju Beli bagrem, posle pada sa motocikla. Neregistrovanim motociklom upravljao je maloletni Marko Đ. (17) iz Desina, sa kojim je devojčica bila u vezi, piše portal telegraf.rs.

Foto: Ilustracija
 

"Do nesreće je došlo 17. juna, pola sata nakon ponoći, dok su Marko i devojčica bežali na motociklu od njenog oca Dragoslava M. (48), koji ih je jurio svojim automobilom marke “pežo”. Otac devojčice sve vreme se svojim autom nalazio iza motocikla, pokušavajući da ga zaustavi, naizmenično uključujući kratka i duga svetla", kažu u istrazi.

U trenutku kad su se nalazili ispred restorana “Kod Brke”, usled prebrze vožnje Marko je izgubio kontrolu nad upravljačem motocikla, sleteo s puta i udario u ulaz restorana. Tada mu je pritrčao otac devojčice i počeo da ga tuče, a potom su zajedno uneli devojčicu u “pežo” i krenuli ka Velikom Gradištu.

"Usput su sreli sanitetsko vozilo i devojčicu prebacili u njega. Tada je Dragoslav, sa sinom Mariom, koji je u međuvremenu pristigao, nastavio da tuče Marka. Zbog teških povreda, devojčica je prebačena u Urgentni centar u Beogradu, gde je kasnije i preminula", kažu u istrazi.

Za vreme vožnje na motociklu, Marko je imao zaštitnu kacigu, ali devojčica je bila bez nje, što je i doprinelo težini njenih povreda. Policija je protiv Dragoslava M. podnela krivičnu prijavu za nasilničko ponašanje, a protiv Marka Đ. za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 20.06.2013. 06:32
Dragoslav je glup kao noc!Da je pametan ne bi ih jurio autom,jer svaki pametan covek zna da bi to moglo doprineti nesreci...
Četvrtak 20.06.2013. 07:18
Da he samo sačekao, pokušao smireno razgovorom...
Četvrtak 20.06.2013. 06:58
Zbog ovakvih komentrara moram da trazim ponovo lozinku... O cemu ti pricas?Glup je onaj ko je dao motor budali u ruke! ja bi te roditelje vesao,pa za nekoliko godina ne bi se desavalo sve ovo sto se desava... Zao mi sto je devojcica poginula ni kriva ni duzna,a ovaj som da je poginuo ne bi mi bilo zao uopste. Nego nema zakona kod nas pa ljudi na ulici stradaju ni krivi ni duzni!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online