Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Ponedeljak 27.05.2013.
11:51
Beta A

Pretučen Francuz koji popravlja imidž Srbije

Francuski državljanin Karl Odbur, koji se na Fejsbuku predstavlja kao ambasador Srbije u svetu, izjavio je da ga je grupa mladića napala u centru Beograda i zadala mu više udaraca.

Francuski državljanin Karl Odbur se na Fejsbuku predstavlja kao ambasador Srbije u svetu: Pretukli ga zbog rolera?!
 

Odbur, koji je pokrenuo i sajt na kom lobira za Srbiju i predstavlja njene najlepše strane, za agenciju Beta je rekao da se napad desio sinoć u Studentskom parku kada je s kćerkom Lunom vozio rolere.

Francuski državljanin, koji je pre nekoliko godina došao u Beograd da živi, rekao je da su mu mladići koji su ga napali zapretili da će ponovo dobiti batine ako ga budu videli da vozi rolere.

Upitan da li je napad prijavio policiji, Odbur je rekao da to nije učinio, kao i da nije išao ni kod lekara. On je na Fejsbuku napisao da mu je slomljen nos, ali da se dobro oseća, kao i da njegova kćerka nije povređena, mada je u šoku.

Karl Odbur je u Srbiju došao iz Pariza pre par godina, a pokrenuo je sajt u nameri da poboljša imidž Srbije u svetu. Na naslovnoj stranici tog sajta navedeno je da je on pokrenut radi promene loše slike o Srbiji u svetu koja je lažna. Sajt, kako je navedeno, ima za cilj da istinu o Srbiji i srpskom narodu predstavi u svetu.

Odbur je na Fejsubuku nakon incidenta naveo da i dalje misli da je Beograd dobar i bezbedan grad za život, bezbedniji od Londona i Pariza, ali da je na žalost i na svojoj koži osetio da se loše stvari dešavaju i u srpskom glavnom gradu.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 27.05.2013. 12:33
Sramota za sve nas.Treba da se izvinemo ovom coveku do neba,a izgrednike treba pronaci ,kazniti i naterati da se i oni izvine.
Ponedeljak 27.05.2013. 13:57
Arcibald Rajs je prosao jos gore... Ne moze jedan Francuz da popravlja imidz Srbije koliko moze nekoliko klosara da ga pokvari za stotinak evra. Takvi likovi pljackaju radnje na skupu povodom proglasenja siptarske nezavisnosti, pisu grafite, prebijaju gradjane druge nacionalnosti... Ko zeli da Srbija ima los glas moze to za 100 E da napravi lako, novine ce pisati o tome naveliko
Ponedeljak 27.05.2013. 15:02
tajne sluzbe rovare ...a frnacuska i britanska su poznati u srbiji tako da nije tesko huliganima koi uvek prave probleme na mitinzima kako bi ocrnili srbiju da das koi dinar da bi to uradili, tako je bilo na svaki miting radikala , na kraju krajeva znamo da te huligane koi se kriju iza navijackih grupa stiti vlast i tajne sluzbe
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online