Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Ponedeljak 20.05.2013.
11:43
24sata.rs A

Daniloviću lekari prišili palac

Zdravstveno stanje Predraga Danilovića, predsednika Košarkaškog kluba Partizan, je stabilno!

Iako je imao više inetervencija, ne nalazi se na intenzivnoj nezi: Mikrohirurzi mu skoro amputirali palac
 

Iako je imao više inetervencija, ne nalazi se na intenzivnoj nezi, već u dvokrevetnoj sobi u Urgentnom centru. Kada je primljen u Urgentni centar, Daniloviću je palac bio skoro amputiran.

- Mikrohirurzi su mu zašili palac i zadovoljni su kako je sve ispalo. Juče ujutro je pomalo pomerao palac, a da li će ga u potpunosti pomerati, još je rano za prognoze jer je juče obavljena operacija, izjavio je za medije prof. dr Miljko Ristić, direktor Kliničkog centra Srbije.

Napadač je i juče posetio bivšeg košarkaša koga je ranio, a zatim je u Policijskoj stanici Čukarica u prisustvu advokata dao izjavu.

Porodica Danilović: Saša nije ranjen u prijateljskoj svađi!

Danilović je uboden u stomak i presečena mu je tetiva palca desne ruke, a po dolasku policije i Hitne pomoći, odbio je svaku saradnju. U policiji kažu da su ubrzo stupili u kontakt sa Danilovićevim prijateljem Filipovićem sa kojim je prethodno veče bio u kafani.

Danilovića je posetila i supruga, a ispred sobe u kojoj se oporavlja stoji obezbeđenje. Premijer i ministar policije Ivica Dačić je naveo da je u pitanju "koliko on zna, tradicionalna srpska svađa među prijateljima".

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 20.05.2013. 12:17
Pamtim Danilovica kao odlicnog kosarkasa i dobrog "frajera"...znam da smo mi cure zavidele Svetlani njegovoj zeni jer je sto kazu dasa u pravom smislu reci...al zanima me zivo jel istina sve ono sto je "Kurir" naveo...sve godine precizno i sukobe koje je imao...mnogi kazu preke je naravi i voli da izlazi na mesta gde pravi probleme...cujem i da je nj zena revoltirana pricama o njemu i neistinama pa me zanima hoce li tuziti neki list ako su pisali lazi...a onako licno se pitam sta je uopste trazio u to doba u nekim kafanama i hoce li mu taj i dalje biti "prijatelj"...a o tome da vlasnika nisu priveli i odredili mu zadrzavanje i da ne pisem...zasto je nedodirljiv?
Ponedeljak 20.05.2013. 12:49
веома се глупо понашао , требао је будалу одмах да пријави , овако он испаде кривац за све , а дотичном лику да се суди због покушаја убиства ...
Utorak 21.05.2013. 08:06
Dobro alkoholisan, čim je odbijao saradnju sa policijom po ranjavanju. Čekao je da se otrezni
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online