Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Petak 19.04.2013.
15:46 >> 16:05h
Beta A

Delije: Nismo napali Čedu, on je napao nas

Udruženje građana Delije sever demantovalo je da je napalo predsednika Liberalno demokratske partije Čedomira Jovanovića, već je njega optužilo da je izazvao incident i da je fizički napao navijače Crvene zvezde.

Izgleda da ga iznerviralo što nigde nije bio dobrodošao...
 

Tokom vaterpolo utakmice u Mađarskoj protiv Segedina došlo je do fizičkog obračuna Jovanovića i njegove pratnje, uključujući i suprugu, i pristalica Zvezde.

LDP je nakon toga saopštio da je deo navijača napao Jovanovića, a da ih je drugi deo smirio. Ta stranka je objavila i da su huligani tukli sve, uključujući i Jovanovićevu suprugu. Jedan prijatelj političara je teže povređen.

Organizovani navijači Crvene zvezde demantovali su danas tu verziju događaja i saopštili su da je Jovanović naknadno došao do restorana u kome je bila većina navijača i da je ignorisao, kako je navedeno, molbe navijača sa parkinga da ne ulazi na to mesto, već je produžio ka sledećem splavu i da je ignorisao dobacivanja i sa tog mesta da ni tamo "nije dobrodošao".

"Kada je ušao na splav, jedan od viđenijih Delija je ustao i zamolio ga da napusti splav, na šta je on rekao "dobro, evo, Kosovo je Srbija", krajnje cinično...Čovek

"Gde su mu povrede?"

Udruženje građana Delije sever navelo je da njihove tvrdnje dokazuje to što Jovanović "nema ni jednu jedinu povredu na sebi, kao ni njegova žena koju niko nije pipnuo".

(Jovanović) koji se nalazi među 100 ljudi koji mu govore da je nepoželjan očigledno nije to shvatio ozbiljno, pa je započeo verbalnu raspravu... (i) čak je pokušao glavom da udari jednog druga koji mu je prišao da kaže da se ne prave problemi, a to je inače čovek koga on apostrofira kao glavnog krivca", navodi se u saopštenju.

Organizovani navijači naveli su da je tada Jovanovićev kum počeo da se tuče sa jednim od pristalica pored i da je posle toga nastao "opšti metež u kome su viđenije Delije pokušale da smire stvari time što su izveli Čedomira Jovanovića napolje, dok je kum ostao na splavu da se bije".

"A naš drugar, koga on optužuje za napad, prvi je koji je hteo da sve prođe bez problema i on je taj koji ga je izveo napolje i zaštitio na parkingu kafane", piše u saopštenju.

Organizovani navijači su saopštili da je to "jedina i prava istina", a onda su Jovanovića optužile za veze sa organizovanim kriminalom, kao i da konzumira opojne supstance.

POVEZANE VESTI

Petak 19.04.2013. 16:16
Кога он још може да нападне овако изгубљен док му мисли лете тамо негде са змајевима !!!
Petak 19.04.2013. 17:25
Није њему лако, ваља живети са народом који пљује и понижава на савком месту. Зато се и дрогира, мир проналази у виртуелној реалности захваљујући опијатима. Чеда издајник и сарадник окупатора!Неће њега нико убити, сам ће се овердозирати!
Petak 19.04.2013. 17:05
Neznam zašto se pravdati SPODOBI???
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online