Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 28.03.2013.
11:51
Telegraf A

"Mogu da me ubiju, ali ne mogu da me zastraše"

Policija intenzivno radi na pronalaženju onih koji su za vreme vikenda bacili bombu na kuću u kojoj živi moja porodica. U cilju istrage ne mogu da govorim o detaljima i o tome dokle je policija stigla, ono što mogu je da pohvalim rad policije, oni su uzeli ovaj slučaj zaista ozbiljno u razmatranje. Ono što znam je da je policija suzila krug osumnjičenih i da počinioci i nalogodavci vrlo brzo treba da budu privedeni pred lice pravde, rekao je Veselin Jevrosimović, vlasnik firme “Komtrejd”.

Poražavajuće saznanje da u današnje vreme imate divljačke horde koje bez problema kukavički bacaju bombe na žene i decu: Jevrosimović
 

Veselin Jevrosimović je dodao da u kući na koju su bačene bombe ne živi već duže vreme i da tu stanuju njegova bivša supruga i dvanaestogodišnja ćerka. Jevrosimović je dodao da je poražavajuće saznanje da u današnje vreme “imate divljačke horde koje bez problema kukavički bacaju bombe na žene i decu”.

Na pitanje novinarke da li je policija razgovarala sa njim o njegovoj bezbednosti Jevrosimović kaže da se o tome nije razgovaralo, a da on lično nema potrebu za fizičkim obezbeđenjem.

- Opšte je poznato da se ja sam krećem po gradu, nemam nikoga, nemam bilo kakvo fizičko obezbeđenje. Na državi i na policiji je da procene da li je meni i mojoj porodici bezbednost ugrožena. Ja da organizujem paramilitarne grupe i da samim tim kršim zakon ove zemlje, ne pada mi na pamet. Ono što želim da kažem je da možda i mogu da me ubiju, ali ne mogu da me zaplaše – kaže vlasnik firme “Komtrejd”.

Odgovarajući na pitanje da li je imao neke pretnje, Jevrosimović kaže da se u nekim novinama danas pojavila vest da je u pitanju ljubomora zbog njegovih poslova.

- Znate šta, ljubomora to je samo insinuacija. Ljubomora može da bude na mene lično, ljubomora može da bude na moje poslove, a istovremeno može da bude i mržnja zbog slobodne izgovorene reči na mom portalu gde sam predsednik upravnog odbora – ukazuje Jevrosimović i dodaje da su u dosadašnjoj istrazi suženi motivi zbog kojih je neko bacio bombe na njegovu kuću.

- Suženi su motivi, a dalje ne bih smeo da pričam zbog toka istrage. Poslovi nisu sigurno, ali sve ostalo može da bude. Moguće je da je i mene lično neko hteo da diskredituje, da je hteo da diskredituje moj posao i da kaže evo bacaju bombe na njega, mi smo znali da je takav i takav, to je moguće – kaže vlasnik “Komtrejda”.

Jevrosimović je rekao da ga sve ovo asocira na devedesete jer je verovao da je vreme bacanja bombi ostalo iza nas.

POVEZANE VESTI

Petak 29.03.2013. 11:43
Ako misli da je ugrožen, dovoljno je bogat da unajmi obezbeđenje. Neće valja poreski obveznici još i poštenim biznismenima da plaća posebnu zaštitu.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online