Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Petak 08.02.2013.
14:40 >> 17:00h
Beta A

"Čanak vozaču prislonio pištolj na glavu"

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak uperio je pištolj u glavu vozaču Beograđanina Pavla Lešanovića tokom tuče ispred kafane u Novom Sadu, septembra prošle godine, izjavio je danas Lešanovićev advokat Goran Petronijević.

Čanak pištoljem sprečio vozača da pomogne Lešanoviću koga su tukli, tvrdi advokat Petronijević
 

Petronijević je novinarima u Novom Sadu rekao da je Lešanović tokom davanja iskaza potvrdio da je u noći između 21. i 22. septembra prošle godine, ispred kafane bivšeg vaterpoliste Danila Ikodinovića, "došlo do ozbiljnog prebijanja od strane gospodina Čanka i još dvojice ljudi".

Čankov advokat: Petronijević spinuje javnost

 

Advokat Milan Đukić, koji brani lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanaka, optužio je advokata Gorana Petronijevića za "medijsko spinovanje" protiv njegovog branjenika.

 

Izjava Petronijevića je "medijsko spinovanje kako bi se istražni postupak protiv Nenada Čanka vodio kroz medije, a ne u sudu", rekao je Đukić i podsetio da je zabranjeno iznositi u javnosti detalje iz istražnog postupka.

Advokat je novinarima prepričao iskaz Lešanovićevog vozača, koji tvrdi, da mu je Čanak uperio pištolj u glavu i primorao ga da stavi ruke na volan, kako ne bi mogao da pomogne Lešanoviću tokom tuče.

"Bilo je udaranja štapom, udaranja rukama i nogama, prebijanja ozbiljnog, upotrebe oružja, pretnje oružjem", rekao je Petronijević.

On je rekao da Ikodinović, koji je danas dao iskaz kod istražznog sudije, zna za dešavanja u kafani "Tako je suđeno", čiji je vlasnik.

"Ikodinović zna ono što se dešavalo u kafani, sedeli su za stolom i pili. Tu je bilo nesuglasica oko naručivanja muzike, da li ova ili ona pesma, a niko nije procenio da to može da bude problematično", naveo je Petronijević.

Prema njegovim rečima, te večeri ispred novosadske kafane "Tako je suđeno" kamere su bile isključene, ali se ne zna da li slučajno ili namerno.

Čanak je nekoliko dana posle incidenta novinarima u Skupštini Srbije ispričao svoje viđenje tog slučaja i tom prilikom priznao da je nekoliko puta udario Lešanovića, jer je grubo vređao i provocirao njegovu bratanicu. Posle toga podneo je ostavku na mesto narodnog poslanika.

POVEZANE VESTI

Petak 08.02.2013. 14:53
Nije da mu želim zlo, ali je mogao malo sebi da ga prisloni i pogleda se u ogledalo! Neki ljudi nikad ne preispituju sebe.
Petak 08.02.2013. 14:57
Velika budala ovaj Canak. Dobro je da se sklonio iz politike, bio je destruktivan i negativan. Ne sjecam se da je nekada napravio nesto lijepo ili korisno!?
Petak 08.02.2013. 15:43
Треба да одлежи коју годину,али са педерима га ставити у исту ћелију.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online