Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Utorak 05.02.2013.
12:22
Kurir A

Stric monstrum ubio dečaka zbog čaše vode

Srđan S. (32) koji je juče uhapšen zbog sumnje da je u selu Masurice na smrt pretukao Zorana Kamberovića (6), prilikom saslušanja nije objasnio šta je motiv ovog zločina. Dečakova baka kaže da je tukao mališana jer je tokom noći tražio čašu vode.

Foto: Ilustracija

Zločin se dogodio u noći između subote i nedelje u porodičnoj kući, u kojoj je dečak živeo s majkom, očuhom i očuhovim rođenim bratom Srđanom S.

"Detetu je od batina polomljeno osam rebara, a pukle su mu jetra, slezina, pankreas, želudac, creva i testisi! Posle brutalnog prebijanja, Srđan je dečaka odneo u Dom zdravlja u Surdulici, gde su lekari konstatovali smrt", kaže sagovornik "Kurira" iz istrage.

Zoranova baka Dobrica Kamberović kaže da se Srđan iznervirao kad je dečak tokom noći tražio da popije čašu vode.

"Čim je ponovo legao, Srđan ga je ošamario, a onda počeo da ga udara i šutira gde god je stigao! Sve se to dešavalo na ovom krevetu. Evo, tu su još Zoranove cipele, nismo ih dirali", priča Dobrica pokazujući mesto na kojem je njen unuk umro. Ona ne krije da nije pomogla svom unuku.

"Srđan je stalno tukao Zorana, nije mi palo na pamet da bi ovog puta mogao da ga ubije", brani se Dobrica.

Komšije kažu da su se dečakovo vrištanje i zapomaganje čuli u celom kraju.

"Bilo je jezivo slušati ga! Bukvalno je ledilo krv u žilama! Plač i jauci deteta mešali su se plačem dečakove majke, koja je pokušavala da zaštiti sina. Ovo nije bio prvi put da pretuku dečaka, stalno su ga maltretirali", kazao je za "Kurir" komšija Boban K.

Stric je priznao ubistvo koje je počinio u noći između subote i nedelje, prenosi O.K. Radio iz Vranja. Isti izvor navodi da je Srđanu S. majka ostavila na čuvanje dečaka sa još jednim detetom, a ona otišla u posetu roditeljima u susedno selo Lepenica.

POVEZANE VESTI

Utorak 05.02.2013. 16:32
Zar je i takvo čudovište majka rodila!!!???
Sreda 06.02.2013. 08:49
Ni jedna majka nikaa ne treba svoje dete da odvede kod ocuha, nikada , to je cvrsto pravilo koje ne sme da se prekrsi.
Četvrtak 14.02.2013. 15:00
Takav monstrum je zasluzio uslovnu kaznu i to da ga uslovno na sest meseci nabiju na kolac pa ako za to vreme ne ucini slicno delo onda ga skinuti.Prosto je neverovatno da dete od sest godina pretuci na smrt i to ako stvarno zato sto je taj mali andjeo bio zedan, zatako nesto mogu da katem da to ni sotona nebi ucinio.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online