Ponedeljak 20. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 13.01.2013.
08:29
Blic A

Mala Milica sahranjena na rođendan

Na Novom groblju u Kruševcu u subotu popodne sahranjene su Danijela (42) i njena ćerka Milica (6) Milićević koje je u sredu uveče ubio Radoslav Marinković iz Dedine. Na poslednji put, u mukloj tišini, ispratilo ih je nekoliko stotina rođaka,prijatelja i poznanika.

Ubijene zajedno  : Milica i Danijela Milićević
 

Od svoje ljubimice Milice, koja je danas trebalo da napuni šest godina, oprostio se neutešni otac Slavoljub. Krstače sa imenima majke odnosno sestre do groba su odneli sinovi Darko i Stefan. Od sestre i sestričine oprostio se i Zoran, Danijelin rođeni brat.

Pročitajte još:

 

Ubica iz Kruševca zatražio mobilni od prolaznika i rekao:

"Moram da se prijavim miliciji. Ubio sam ženu!"


Devojčica i majka umirale u hodniku zgrade, niko od stanara nije hteo da pomogne

U grobnicu je najpre spušten sanduk sa Danijelinim telom a potom i manji, Miličin. Nije bilo govora.Samo jecaji i lelek ožalošćenih.

Violeta Radenković, komšinica koja je prva pritekla u pomoć nesrećnoj ženi u ćerki, izuzetno emotivno je doživela sahranu. Oplakujući prijateljicu i malu Milicu, koja se družila sa njenom ćerkom, pala je u nesvest pa je kolima Hitne pomoći prebačena u bolnicu.


Ubici Radoslavu Marinkoviću (67) u petak je odrđen pritvor od 30 dana. Ttereti se za krivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od 30 do 40 godina zatvora.


Marinković , odgajivač koza iz Dedine, priznao je istražnom sudiji Gordani Petrović da je sa dva hica iz pištolja ubio Danijelu Milićević (42) iz Kruševca i njenu šestogodišnju ćerku Milicu. Hladnokrvni ubica je rekao da je imao nameru da ubije Danijelu, a da je Milica slučajna žrtva.

Saslušanje Marinkovića u kruševačkom Višem sudu trajalo je skoro tri sata. Sve vreme je u zgradi suda bilo pojačano obezbeđenje.


"Sudija je doneo odluku o sprovođenju istrage protiv Marinkovića, kome je određen pritvor do 30 dana. On se tereti za krivično delo teško ubistvo", izjavio je Dragan Zdravković, predsednik Višeg suda u Kruševcu.

Ubice radile zajedno!

 

Početkom septembra u IMK-u "14. oktobar“ Dragan Blagojević (50) je nožem za sečenje papira ubio koleginicu Vesnu R. Bivši radnici ovog preduzeća navode da su Blagojević i Marinković svojevremeno radili u istom pogonu. Marinković je nakon toga napustio fabriku i posvetio se gajenju koza rase alpino.

Marinkovićev branilac po službenoj dužnosti, advokat Rade Vujičić potvrdio je da je njegov branjenik priznao da je pucao dva puta.

"Priznao je da je ispalio hice i tvrdi da je dete ubio iz nehata. U istražnom postupku tražićemo da se saslušaju svedoci, ali i neuropsihijatrijsko veštačenje Marinkovića. Tek nakon toga znaće se više o motivima i da li je bio uračunljiv", podvukao je Vujičić.


Marinković je, prema izjavama komšija, u ulicu Gavrila Principa, ispred Danijeline zgrade došao dvadesetak minuta pre ubistva.


Danijela je živela u stanu broj 23 sa sinom Darkom i ćerkom Milicom, dok je drugi sin povremeno bio s njima. Darko kao da je naslutio nesreću.


"Rekao sam da ne vodi sa sobom sestru", kazao je u hodniku zgrade Darko dok su se lekari borili za život njegove majke i sestre.

POVEZANE VESTI

Nedelja 13.01.2013. 11:59
Neka im bude laka zemlja. Zalosno..
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online