Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 08.01.2013.
11:38
Telegraf A

Inspektoru koji je hapsio "piromane" demoliran auto

Inspektoru Policijske uprave Vranje Daliboru Zlatkoviću u noći između 4. i 5. januara demoliran je automobil "golf dvojka". Nepoznati počinioci polupali su sva stakla i farove na automobilu.

Policijska stanica u Vranju se sprema za nova hapšenja
 

Zlatković je jedan od lokalnih inspektora policije koji je pre desetak dana učestvovao u hapšenju osmočlane grupe osumnjičene za organizovano paljenje više putničkih automobila i ugostiteljskih objekata u Vranju, pa se sumnja da demoliranje njegovog automobila predstavlja osvetu pripadnika lokalnog podzemlja bliskih uhapšenima.

"Vozilo sam parkirao ispred kuće oko dva posle ponoći. Rano ujutro probudila me snaja i rekla da su sva stakla na autu razbijena. Nisam u toku noći čuo nikakvu lomljavu, tako da ne znam tačno kada se to dogodilo", rekao je Zlatković, ne želeći da se u upušta u pretpostavke u pogledu mogućih izvršilaca bez odobrenja nadređenih i u momentu dok traje policijska istraga.

Dok inspektori PU Vranje rade svoj posao i ne daju zvanične izjave o toku istrage, izvor blizak istrazi ukazuje da su istražne radnje usmerene ka nekolicini pripadnika kriminalne grupe osumnjičene za paljevine koji su i dalje na slobodi.

"Neki od njih su u bekstvu, a nekolicina mirno šeta gradom. Policija samo čeka pravi momenat da se neke kockice slože da i njih smesti iza rešetaka, a neke žele da uhvate na delu ", rekao je za Telegraf izvor blizak policijskoj istrazi.

Osmorici uhapšenih zbog paljevine i narušavanje javnog reda i mira juče je u Vranju produžen pritvor do trideset dana.

Podsećanja radi, u akciji pripadnika Žandarmerije, Uprave kriminalističke policije i PU Vranje od 28. decembra uhapšeni su lokalni odbornik SNS-a Miloš Mladenović zvani Žaba (25), Miloš Anđelković zvani Anđel (25), Miloš Cvetković zvani Banjurac (23), kikbokser Miloš Popović zvani Pakman (23) privatni ugostitelj Velimir Vukoslavović zvani Velja (24), Božidar Stojanović zvani Boža Karadnik (26), vlasnik kockarnica i kladionica Dejan Nikolić zvani Kantar (33) i Sava Stanković. Hapšenja još traju i prema nezvaničnim najavama iz PU Vranje u narednom periodu biće uhapšeno još nekoliko ljudi iz lokalnog kriminalnog miljea.

Utorak 08.01.2013. 11:42
А онда у затвору батинати их док се не онесвесте.Када нису мама и тата, мора полиција.
Utorak 08.01.2013. 12:47
Ministar i predsednik vlade gosp. Dacic da mu da svoj automobil pa da vidimo ko ce sad da demolira... Uvesti prinudnu upravu u Vranju i pohapsiti svu gamad !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online