Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 29.12.2012.
14:36
Beta A

Piromani vranjski: Uhapšen i čovek kome je zapaljena kuća

Uhapšeni za podmetanje požara i paljenje automobila po Vranju i dalje su u pritvoru, a među njima je i Velimir Vukoslavović kome je 8. oktobra ve godine zapaljena kuća u Vranju.

Velimir Vukoslalović: Vodi kafiće po vranju, a kuća mu u podmetnutom požaru izgorela do temelja
 

Porodica i prijatelji uhapšenih apelovali su juče na novinare koji izveštavaju iz Vranja da prenesu javnosti da su osumnjičeni izloženi policijskoj torturi od strane policije.

Među uhapšenima koji su osumnjičeni za paljenje automobila nalazi se i Miloš Mladenović koji je do poslednje sednice Skupštine grada Vranja, kada je na svoj zahtev podneo ostavku na tu funkciju, bio odbornik u toj skupštini ispred Srpske napredne stranke, i koji je nedavno bio privođen kao glavni osumnjičeni za jednu paljevinu automobila.

Velimirov (treći s leva) drugar je još jedan uhapšen zbog paljenja - naprednjak Miloš Mladenović (prvi s leva)

Među uhapšenima je i Velimir Vukoslavović koji je i sam bio žrtva podmetnutih paljevina, i kome je u podmetnutom požaru 8. oktobra ove godine potpuno izgorela privatna kuća u Južnomoravskoj ulici u Vranju.

Prema podacima Policijske uprave Vranje, koja je Skupštini grada Vranja dostavljena na njihov zahtev, u Vranju je od 2008.godine do oktobra 2012.godine zapaljeno 17 putničkih automobila viđenijih ljudi u gradu, kao i ugostiteljskih objekata, a samo u novembru ove godine zapaljena su još tri putnička automobila.

U podmetnutom požaru u diskoteci Paladijum 2. jula ove godine potpuno je izgorelo i gradsko pozorište "Bora Stanković" u Vranju, koga je od diskoteke delio samo jedan zid.

Među onima kojima je u proteklom periodu zapaljen automobil nalaze se i aktuelni gradonačelnik Vranja Zoran Antić, koji je i predsednik Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije, njegov otac Dragan Antić, komandant vatrogasnog bataljona u Vranju Vedran Tašković, kao i portparol gradskog veća u Vranju, socijalista, Branimir Stojančić.

Državni sekretar u MUP Srbije Vladimir Božović je pre nedelju dana, prilikom boravka u Vranju a u vezi učestali paljevina automobila izjavio "da bezbednosno stanje u Vranju nije dobro, da bezbedna situacija nije na zadovoljavajućem nivou, i da hitno nešto mora da se preduzme da se vrati poverenje građana u bezbednost".

POVEZANE VESTI

Subota 29.12.2012. 18:28
Kakve tupe fizionomije.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online