Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Četvrtak 13.12.2012.
16:26
Blic A

Putnica šamarala vozača i policajca

Mlađa putnica u autobusu na liniji 48 odlučila je da bes zbog dugog čekanja prevoza iskali na vozaču, tako što ga je prvo gađala hemijskom olovkom, a zatim mu udarila i šamar. Međutim, putnica se ovde nije zaustavila već je kasnije šamar dobio i saobraćajni policajac. Srećom, niko nije povređen, a ona je privedena u Policijsku stanicu na Vračaru.


Velika nervoza u gradskom prevozu u Beogradu

Izgleda da sneg nije jedini problem koji ovih dana muči vozače gradskog prevoza. Putnici su sve nervozniji zbog kašnjenja autobusa, sporijeg kretanja i gužvi koje se na svakoj stanici samo uvećavaju, a jednoj devojci je očigledno "prekipelo" pa je odlučila da se obračuna upravo sa vozačem autobusa. 

Incident se dogodio nešto pre 11 sati na liniji 48 privatnog prevoznika "Beobus" kada je u autobus kod Karađorđevog parka ušla mlađa devojka i, kako kažu u "Beobusu", stala tik uz vozača Miloša B. zaklonivši mu desni retrovizor. 

- Vozač je zamolio da se pomeri jer ne vidi šta se dešava u autobusu, ali je ona to odbila. Prvo je počela verbalno da ga napada kako kasni i kako su spori, a kada je on ponovio da se pomeri, dohvatila je hemijsku olovku iz njegove kutije i gađala ga - priča za "24 sata" Drago Tošić iz "Beobusa" i naglašava da je u pitanju izrazito miran i pristojan vozač. 

Potom je nastala prava drama jer je nervozna devojka potom dohvatila celu kutiju sa olovkama i bacila je na vozača dok su putnici u autobusu pokušavali da je smire. 

- Vozač je tada zaustavio autobus na Slaviji i zamolio je da izađe, a ona mu je prišla, udarila šamar i počela da beži - dodaje Tošić. 

Miloš B. istrčao je za njom kada su naleteli na saobraćajnog policajca koji je regulisao saobraćaj na Slaviji i koji ju je sustigao. Međutim, uniforma nije sprečila devojku da i dalje fizički nasrće, ali se ovoga puta na tapetu našao policajac. 

- Devojka ga je udarila jednom kada mu je spala policijska kapa, a potom još jednom kada su mu od udarca spale i naočare - prepričava Tošić incident. 

Prema njegovim rečima, vozač je rekao da je sve u redu i odbio je da ga neko zameni nakon čega je nastavio redovno da vozi autobus. Tošić takođe apeluje na sve putnike da imaju strpljenja u ovakivim otežanim uslovima rada.

Iz MUP-a nam je takođe stigla potvrda o ovom u najmanju ruku neobičnom incidentu. 

- Žena, najverovatnije iziritirana što je dugo čekala prevoz, napala je vozača a zatim i saobraćajnog policajca koji je regulisao saobraćaj na Slaviji. Privedena je u policijsku stanicu Vračar, gde je saslušana pa puštena kući, a protiv nje će biti podneta prijava za napad na ovlašćeno službeno lice - kažu iz MUP-a.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 13.12.2012. 17:44
Ja bi tu zenu postavio za predsednika vlade!Udri,samo udri!Batina je iz raja izasla!
Četvrtak 13.12.2012. 19:18
"BUS-PLUS" ima 2000 kontrolora ..? ..... na stanicama su planine snega ... ljudi stoje u bljuzgavici ... silaze iz busa kao sa Himalaja - izvode akrobacije ulazeci i izlazeci iz busa na stanicama ... DAJTE im LOPATE u ruke i za pre podne ce sve stanice biti ciste ...(mozda im nije u opisu radnog mesta ... ali je bezobrazluk - prvo DJilasa koji poklanja "sverc" zbog NERADA sluzbi u GSB-u)--- Celave letnje gume na BUSu - stanice kao u mocvari - neredovne linije - hladni autobusi ---- JAVASLUK - a primaju se plate ??? Parking - isto - cekaju da gradjani SAMI ociste parking mesta u gradu, da bi im naplatili parking, ( neocisceno ne naplacuju --- ali ne mozes ni da se parkiras)... LOPATE U RUKE
Četvrtak 13.12.2012. 16:28
Туци,полицијо,туци!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online