Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 05.02.2010.
11:58
Press rs A

Taksista ubijen metkom u potiljak

Taksista Desimir Stanković (52) ubijen je hicem u glavu u noći između srede i četvrtka. On je juče ujutru pronađen mrtav u svom automobilu „fijat stilo" na parkingu u Bulevaru Arsenija Čarnojevića. Stanković nije opljačkan, jer su kod njega pronađeni novčanik sa parama i lična dokumenta.

Na parkingu u Bulevaru Arsenija Čarnojevića 102 na Novom Beogradu juče ujutru pronađen mrtav Desimir Stanković (52), samostalni taksista

 

Ubistvo taksiste otkrila je jedna Beograđanka koja je u četvrtak oko 8 časova pokušala da isparkira svoj automobil sa parkinga na Novom Beogradu. Pošto nije mogla da izveze svoja kola, jer joj je Stankovićev „fijat stilo" stajao na putu, ona je prišla automobilu i videla da je taksista mrtav.

"Ta žena je odmah pozvala policiju i prijavila zločin. Rekla je da je taksista delom ležao na suvozačevom sedištu, dok mu je glava bila oblivena krvlju. Ostale komšije nisu ništa videle niti čule",  kaže Pressov izvor blizak istrazi.

Sagovornik navodi i da je Stanković bio vezan pojasom, a posle ispaljenog hica njegovo telo se jednim delom srušilo na suvozačevo sedište.

Policija intezivno traga za ubicom:Ubijeni Desimir Stanković
"Taksimetar je pokazivao da je cena poslednje vožnje bila 7.000 dinara. Moguće je da ubica nije imao da plati vožnju, pa ga je zato ubio. On tu vožnju nije mogao da primi preko radio-stanice, jer je bio nezavisni taksista. Inače, ubijeni taksista nije opljačkan jer su kod njega pronađeni novčanik i ostala lična dokumenta".

Prema njegovim rečima, analizom rane može se zaključiti da je Stankovića napadač upucao sa zadnjeg sedišta.

"Taksista ima prostrelnu ranu na potiljačnom delu glave. Metak je prošao kroz glavu i izleteo kroz krov automobila. To sve navodi da je napadač sedeo na zadnjem sedištu. Takođe, po ukočenosti tela može se tvrditi da je on ubijen u ranim jutarnjim časovima.


2004. - Taksista Behudin Šuman ubijen je jednim hicem u glavu, a potom opljačkan. Ubica Dalibor Marić (23) je telo odvukao pored puta i sakrio ga, a tragove krvi prekrio snegom. Posle pet dana je uhapšen i pred istražnim sudijom priznao zločin.

 

12. aprila 2005. - Taksistu „Beotaksija" Nezira Šišića (46) iz Borče ubila je Olivera Krsmanović iz Prnjavora kod Šapca sa dva metka u potiljak da ne bi platila račun od 597 dinara! Posle zločina prešla je sa zadnjeg sedišta na mesto suvozača i nogama izgurala telo iz automobila. Zbog svirepog zločina osuđena je na 40 godina robije.

 

19. april 2008. - Taksista Miroslav Maksić (45) iz Zrenjanina ubijen je sa tri uboda nožem u svom taksi vozilu kod Fabrike radijatora, na izlazu iz Zrenjanina. Motiv zločina je ljubomora, a za zločin je osumnjičena njegova ljubavnica Dušica Lukić (38) iz Zrenjanina.

 

30. mart 2009. - Taksista Rade Aćimović (71) iz sela Kuzmin ubijen je u selu Laćarak kod Sremske Mitrovice. Snežana Vukadinović (34) i Zorica Kordić (31), obe iz Mitrovice, usmrtile su ga sa više uboda nožem, skinule mu odelo i uzele novčanik

 

26. avgust 2009. - Taksistu Dragana Nikitovića (32) iz Borče ubili su Zvonko Tomić (34) iz Borče i Safet Balaj (44) iz Kline u selu Kopanjane kod Vranja i uzeli mu automobil „BMW" i 500 evra.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online