Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Nedelja 21.10.2012.
11:22
Kurir A

Uhapšeni Englez isekao ruke u pritvoru

Odeb Majeb (33), državljanin Velike Britanije arapskog porekla, koji je uhapšen u sredu na krovu zgrade na Terazijama dok je bežao od policije, polupao je vrata u pritvorskoj ćeliji policijske stanice Stari grad, saznaje Kurir! Majeb je uhvaćen dok je sekao kablove na krovu zgrade, a policija je njegovom postupku pridala poseban značaj budući da su u toj zgradi premijer Ivica Dačić i Vensan Dežer, šef delegacije EU u Srbiji, nekoliko sati kasnije imali zakazanu konferenciju za novinare!

Uhvaćen dok je sekao kablove na krovu: Jako udarao pritvorska vrata i povredio se (Foto: Ilustracija)
 

- Nakon provere ispostavilo se da je pokrao stvari čistačicama u zgradi i da je hteo da ukrade bakar sa krova, pa je odmah uhapšen i prebačen u pritvor policijske stanice Stari grad. Tokom privođenja on se opirao, da bi, posle sprovođenja u pritvor, počeo da viče i da traži da ga pustimo. Verujemo da je bio pijan, a sigurno je bio toliko agresivan da smo ga jedva obuzdali! U jednom trenutku počeo je toliko jako da udara u vrata da ih je oštetio. Kad smo ušli u prostoriju da ga smirimo, videli smo da su mu ruke krvave - navodi sagovornik.

Majeb je u tom trenutku pokušao da pobegne, ali policajci su zaustavili i onako krvavog odvezli lekaru.

- Pregledan je i povrede su mu previjene, a protiv njega smo podneli krivičnu prijavu za tešku krađu - kaže sagovornik.

Majeb je u Beogradu ranije već hapšen zbog krađa.
- Još nismo sigurni koliko je dugo bio u Srbiji iako ima državljanstvo Velike Britanije - kaže naš izvor.

Uhapšen na krovu

Majeb je uhapšen u sredu pod vrlo čudnim okolnostima. Ušao je u zgradu na Terazijama 13, popeo se na krov, a onda dopuzao do zgrade na Terazijama 3, gde ga je obezbeđenje ugledalo kako krade. Majeb je pokušao da pobegne i da se sakrije u kućici za lift na krovu zgrade, ali ubrzo je stigla patrola policije koja mu je stavila lisice.

POVEZANE VESTI

Nedelja 21.10.2012. 12:10
Majeb je u Beogradu ranije već hapšen zbog krađa. ZASTO NISTE PROTERALI LOPOVA IZ SRBIJE??
Četvrtak 13.12.2012. 22:13
Ovaj Odjeb Najeb treba da se okaci na prvu banderu kao sto to kulturno rade u zemlji njegovog porekla,tako da sluzi za primer ostalim potencijalnim ubicama i masovnim samoubicama da tako kazem da to ovde neide brate.....znaci dodje neki Odjeb,dogodi mu se Najeb i drugima je poslata jasna poruka.........
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online