Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Ponedeljak 15.10.2012.
00:02
Beta, Danas A

Duliću oduzet pasoš

Tužilaštvo za organizovani kriminal oduzelo je pasoš Oliveru Duliću, bivšem ministru životne sredine i prostornog planiranja, i prosledilo ga Višem sudu u Beogradu, potvrđeno je listu Danas u Tužilaštvu.

Ne može da putuje u Kanadu: Oliver Dulić
 

Kako piše Danas, tom listu je u Tužilaštvu objašnjeno da su Duliću oduzeti diplomatski i lični pasoš kako bi se sprečio njegov eventualni izlazak iz zemlje i pokušaj bekstva pošto mu nije određen pritvor, a istražni postupak je u toku.

Danas piše da je u ovom trenutku neizvesno je da li će Dulić, kao član parlamentarne delegacije, 20. oktobra službeno putovati u Kanadu, kao što je prvobitno bilo najavljeno, pošto odluku o tome da li će moći da izađe iz zemlje treba da donese beogradski Viši sud.

Tužilaštvo za organizovani kriminal podnelo je u petak, 12. oktobra Višem sudu u Beogradu optužni predlog protiv Dulića zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj u vezi sa izdavanjem dozvole firmi Nuba invest za postavljanje optičkih kablova na trasama državnih puteva.

Optužni predlog podnet je i protiv Dulićevog saradnika u Ministarstvu životne sredine i prostornog planiranja Nebojše Janjića i direktora Puteva Srbije Zorana Drobnjaka.

Dulić je u utorak, 9. oktobra saslušan u Tužilaštvu posle čega je pušten.

Duliću je u ponedeljak, 8. oktobra Skupština Srbije ukinula poslanički imunitet na koji se pozvao prilikom pokušaja policije da ga uhapsi u subotu, 6. oktobra.

Oliver Dulić je u više navrata negirao da je zloupotrebio službeni položaj.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 15.10.2012. 12:25
Bas su smesni ovi americko-nemacki placenici iz SNS..jos gori nego zuti lopingeri..Kao nesto rade i hapse lopove..ahahahahhaaaaa Nikad vise lopova u srbistanu nije bilo ! Javite nam kad oduzmete SVU imovinu ovom lopovu i njegovom ocu i bratu kojima je ovaj namestao poslove. Pasosi su jeftini i nece to dulici ni da osete. Do tada mozete da lazete srbistansku raju kako ste vi drugaciji.. Srbijom vec 70 godina vladaju komunjare i njihovi sinovi i unuci uz pomoc Sluzbe !!!!! Medije ste kupili ali zdrava seljacka, srpska, pamet mi govori da vam se blizi kraj ! Revolucija i oduzimanje svega pokradenog za zadnjih 70 godina samo spasavaju Srbiju !!! Samo na sajtu je ukrao 25 000 evra !!!
Ponedeljak 15.10.2012. 08:50
Ostavili ga da nabavlja svedoke u svoju korist.
Ponedeljak 15.10.2012. 00:53
Pa tek ako tamo pobegne je naj***ao, tamo ga ne stiti srpski zakon! :D
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online