Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 24.09.2012.
08:34
Press A

Otac kamionom pregazio ćerku (5)

Nezapamćena tragedija dogodila se juče popodne u Šajkašu nadomak Novog Sada, kada je Borislav Dimitrov (30) kamionom pregazio svoju petogodišnju ćerku S. D. Devojčica je umrla na putu do bolnice.

Mesto stravične tragedije u Šajkašu
 

Ovaj stravični događaj odigrao se na kraju Ulice Sonje Marinković, iza kuće u kojoj živi petočlana romska porodica Dimitrov, kada je otac, pod još neutvrđenim okolnostima, zadnjim levim točkom kamiona TAM pregazio svoju ćerku.

"Nesrećni Borko je krenuo da se približi kombajnu kako bi utovario soju, koju je nedaleko odatle vršio kombajn na njihovom imanju. U tome mu je pomagao i otac. Nažalost, kombajn je, radeći, podigao ogromni oblak prašine, pa Borko nije mogao precizno da vidi šta se događa ispred ni iza njega. Pre toga više puta je upozoravao ćerku i njene drugare da se pomere odatle, čak je i vikao na nju, tražeći da se skloni i da se ne igra tu gde se radi... Ništa nije vredelo... Dete je ostalo i samo se u jednom trenutku začuo vrisak druge dece", ispričala je za "Press" jedna od očevidaca nesreće.

Deda pomerio kamion

 

Istraga oko ove tragedije dodatno se zakomplikovala jer je kamion u međuvremenu pomeren sa mesta nesreće na drugu lokaciju. Naime dok je devojčica bila na putu ka Domu zdravlja, njen deda je kamion oznaka NS 1054-XL sa njive prevezao ispred porodičnog doma, pa će tako istraga verovatno morati da se osloni na svedočenje očevidaca.

Odmah posle nesreće, otac je ćerku najvećom mogućom brzinom odvezao u Dom zdravlja u Žablju, ali na veliku žalost nije joj bilo spasa. Ulicu Sonje Marinković ubrzo su ispunile brojne komšije, koje su neutešno plakale zbog ovog ogromnog gubitka.

"Ne mogu, zaista ne mogu da verujem da tako čestite ljude zadesi ovakva tragedija. Naša deca vole da se igraju na njihovom imanju, celo leto su trčkarali bosi po ulici i uživali, odatle stalno dopiru graja i radost. Gotovo svakog dana se igraju na tom mestu i ko je mogao da pomisli da će se ovako nešto dogoditi", rekao je jedan od komšija porodice Dimitrov.


Na lice mesta nedugo zatim stigao je i dežurni istražni sudija Osnovnog suda u Novom Sadu Radomir Štula, koji je obavio uviđaj čiji bi rezultati trebalo da otkriju sve detalje nesreće koja je u crno zavila ovu bačku varošicu.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 24.09.2012. 09:10
Ja ne shvatam majke koje mogu da ostave dete bez nadzora. i noću, dok se spava, budiš se i zapitaš-gde je dete.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online