Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 18.09.2012.
12:40
Press A

Muž izujedao ženinog ljubavnika

A. R. iz Prokuplja završio je u bolnici nakon obračuna sa sugrađaninom M. Đ., koji ga je napao i u tuči mu odgrizao deo obraza sumnjičeći ga da je u tajnoj vezi sa njegovom suprugom.

Ilustracija: Sačekao ženinog ljubavnika i pretukao ga
 

Obračun između dvojice muškaraca izbio je nasred ulice, u prokupačkom naselju Pojate, a na kraju je morala da interveniše policija, koja će protiv obojice podneti prijave, piše "Press".

Kako list saznaje, M. Đ. je već duže vreme sumnjao da ga supruga vara sa A. R, ali to nikako nije mogao da dokaže. Zato je odlučio da se sretne sa svojim suparnikom i oči u oči raščisti s njim.

"Incident se dogodio u Pojatskom naselju, ispred zgrade u kojoj žive roditelji A. R. Prema jednoj verziji, M. Đ. je uzeo suprugin telefon i sa njega poslao poruku A. R. u njeno ime i tražio da se nađu. Prema drugoj, on je telefonom pozvao A. R. i rekao mu da siđe ispred zgrade" kaže izvor "Pressa" blizak istrazi, i nastavlja:

"Bilo kako bilo, njih dvojica su se ubrzo našli. Odmah je počela rasprava i ubrzo prerasla u tuču. Skakali su jedan na drugog kao sumanuti, udarali se pesnicama i šutirali, a M. Đ. je u jednom trenutku ujeo za obraz svog protivnika." Prema rečima sagovornika lista, dva muškarca su se toliko udarala da je na kraju krvi bilo na sve strane. Tuču dvojice Prokupčana posmatrao je jedan od prolaznika.

"Udarali su se, rvali, valjali po betonu, sve vreme psujući jedan drugog. Onda je jedan od njih urliknuo, ali se ovaj drugi nije zaustavio. Srećom, policija je brzo stigla, pa je tuča prestala. Posle sam čuo da je jednom od njih otkinut deo obraza. Strašno. Ko zna kako bi se sve završilo da nije došla policija", ispričao je ovaj očevidac.

"Policiju je pozvao otac A. R, koji je prijavio da njegovog sina bije drugi muškarac. Odmah je naveo ime napadača, što govori da su se dve porodice očigledno poznavale", kaže upućeni sagovornik lista.

Kako saznaje "Press", protiv dvojice suparnika će biti podnete adekvatne prijave, a da li će one biti krivične zavisiće od procene nadležnog tužioca. A. R. nije želeo da razgovara o obračunu sa policijom i sve vreme je ćutao, dok je M. Đ. izjavio da ga je A. R. prvi napao. A. R. je odmah nakon obračuna, u pratnji policije, došao u bolnicu "Dr Aleksa Savić". Lekari su mu konstatovali razdernu ranu na jagodici desnog obraza.

"Dužina povrede bila je dva i po santimetra, a pacijent je nakon ukazane pomoći prebačen na odeljenje ORL, gde mu je rana zašivena. Nakon saniranja povrede pušten je kući", potvrđeno je "Pressu" u prokupačkoj bolnici.

POVEZANE VESTI

Utorak 18.09.2012. 14:27
Stavljam se na stranu M. Đ. I treba da se napije krvi onome sto mu zenu krade i puni.Da je pametan bio pa da ga saceka negde u mraku, udari palicom po glavi osamuti i odsece onu stvar.Pa da vidimo onda cime ce da puni tudje zene.A sopstvenu zenu da otera u tri lepe kod njene kurvanjske familije, kod roditelja sto su je tako lepo vaspitali da bude neverna.A sebi da nadje neku novu i po mogucstvu onu zenu kojoj oci nisu na vrh glave.Uzasavam se neverstva i potajno zam da su skoro sve zene u stanju da budu neverne.Danasnja kultura koja se servira na medijima je dobrim delom za to kriva.A i sta da ocekujete od zene koja je dok je bila devojka praktikovala seks na jedno vece sa nepoznatim momkom
Sreda 19.09.2012. 11:11
Moglo je i civilizovano.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online