Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Četvrtak 30.08.2012.
09:07
Alo A

Oboleli od side sekao i krvlju pljuvao policajce!

"Je*em li vam mater pandursku! Sve ću vas zaraziti, imam sidu i hepatitis C! Ajde, priđite mi pi*ketine jedne ako smete!", uralo je Zoran Aleksić (32) u policijskoj stanici Voždovac u Beogradu, u koju je priveden zbog sumnje za otmicu i iznudu. Aleksić je u besu, potom, razbio nogom lavabo u toaletu i s krhotinama počeo da se seče po rukama, a zatim napao i policajca.

Jedan policajac možda zaražen posle ludovanja uhapšenog otmičara
 

Drama se odigrala u subotu pošto je Aleksić uhapšen zbog sumnje da je oteo Predraga M. (28) u nameri da od njegovih roditelja iznudi 400 dolara! Naime, Aleksić je oteo Predraga M. i odveo ga u šumarak nedaleko od Ustaničke ulice. Potom mu je dao mobilni telefon i primorao ga da pozove roditelje i traži im novac kako bi bio pušten na slobodu.

Uplašeni roditelji su odmah alarmirali policiju, koja je ubrzo pronašla otmičara i žrtvu. Akcija spasavanja taoca se odvijala munjevito iako je Aleksić u operativce uperio oružje, a potom pokušao da pobegne. Međutim, policajci su ga sustigli na uglu Ustaničke i Vojislava Ilića. Prema rečima našeg sagovornika, posle hapšenja Aleksić je bio "miran ko bubica".


"Oko 16 sati pritvorenik je zatražio da ide do toaleta, a tamo ga je odveo policajac. Čim je ušao, razbio je lavabo i s njegovim delovima se isekao po rukama. Kada je policajac pokušao da ga spreči, Aleksić je počeo da ga psuje i vikao da ima sidu i hepatitis C. Takođe je zapretio da će zaraziti sve policajce. Nastala je opšta pometnja u kojoj je jedan policajac posečen, a ostali su bili obliveni njegovom krvlju. Kada je savladan, Aleksić je prevezen u Urgentni centar, gde su mu lekari zašili rane, a odmah je obavešteno i odeljenje za zakonitost u radu beogradske policije, koje se bavilo time da li je poštovana procedura prilikom sprovođenja pritvorenika u toalet", priča sagovornik "Aloa".


"Dok je trajalo ispitivanje policajaca, Aleksić je opet počeo da pravi scene. On je zubima kidao konce sa svojih rana i sisao krv, kojom je pljuvao policajce, ponavljajući da će ih sve zaraziti. I pored neadekvatne opreme, policajci su intervenisali i opet ga vozili u Urgentni centar",dodaje sagovornik.


Aleksić je u dva navrata ponovio scenu, pa ponovo vođen kod lekara. Smirio se tek kasno uveče, kada je zaspao. Istovremeno, inspektori iz kontrole su se posle drugog incidenta uverili se da je Aleksić nepredvidiv i da su voždovački policajci reagovali najbolje što su mogli.

Napadnuti policajac u depresiji


Policajac kojeg je Aleksić posekao i isprskao krvlju zapao je u depresiju jer postoji šansa da se zarazio HIV-om. Naime, lekari su mu rekli da postoji šanse da se zarazio i da će uraditi test za šest meseci, a da će tek za godinu dana znati sigurno da li je zaražen ili ne. Do tada mora da živi u strahu da li je zaradio opasnu bolest.

Četvrtak 30.08.2012. 09:17
ma trebalo je da mu spraše 3 metka u čelenku kad je prvi put potegao oružje na njih... za ovakvim bolesnikom ni majka ne plače...
Četvrtak 30.08.2012. 09:14
Dokle ide ljudska pakost.
Četvrtak 30.08.2012. 09:39
trebali su da ga roknu pri hapsenju kad je vec imao oruzje u rukama.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online