Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Subota 25.08.2012.
01:39
Beta, Blic A

Policajci u civilu pretukli urednika NIN-a

Pripadnici beogradske policije u civilu u petak su posle svađe oko saobraćaja brutalno pretukli, vezali lisicama i vadili pištolj na tehničkog direktora nedeljnika NIN Vladimira Piacuna (39), piše beogradski Blic.

Pripadnici beogradske policije pretukli tehničkog urednika NIN-a : Sve snimila kamera sa obližnjeg objekta
 

Blic je javio da je Piacun prebijen u Dunavskoj ulici u blizini zgrade kompanije "Ringier Axel Springer".


On je odveden u zgradu policije gde mu je određeno zadržavanje, jer je osumnjičen za nasilničko ponasanje, a policajci u civilu bili su u "civilnoj 'tojoti'" kada su preprecili put Piacunu koji je vozio motocikl.


"Sve se to odvijalo munjevito. Odmah su istrčali vozač i suvozač iz "tojote" i bez ikakvog predstavljanja, legitimisanja, počeli da udaraju Piacuna. Oborili su ga na zemlju, a pri tome mu je jedan stavio lisice na ruke. Udarali su ga dok je on ležao na stomaku, a jedan od njih je, bez ikakvog povoda i razloga, izvadio i pištolj.

Reakcija: Glavni urednik NIN-a Nebojša Spaić istakao da je bilo prekomerne upotreba sile

U tom trenutku, pritrčalo je obezbeđenje firme i tek tada je jedan od njih izvadio službenu legitimaciju", citira Blic reči svedoka koji su bili ispred zgrade kompanije "Ringier Axel Springer" u kojoj su redakcije nedeljnika NIN-a i dnevnih listova Blic, Alo i 24 sata.


Glavni i odgovorni urednik NIN-a Nebojša Spaić rekao je da je napad policajaca u civilu na Piacuna bio neprimeren i odavao je utisak prekomerne upotrebe sile.

"Tek posle grube intervencije, udaraca i izvlačenja pištolja, policajci su se legitimisali", rekao je Spaić.

POVEZANE VESTI

Subota 25.08.2012. 03:11
a sta je trebalo da cekaju da im otme pistolj i ugrize ih za ruku ? ma salim se,mislim da su ga pomesali sa nekim koga su cekali u zasedi,a ovaj je slucajno licio mozda bas po motoru........!
Subota 25.08.2012. 10:56
Meni je ovo vise licilo na neki jeftin film o mafijasima!Ovako samo mafijasi kidnapuju usred bela dana a kod nas policija i jos te prebije i zatvori te!A sud posto je nezavisan od nas obicnih smrtnika,odmah dosudi da si kriv i da si istraumirao nevine pandure!Ima i postenih pandura al sada je vreme za lose pandure i oni vladaju nasom scenom!!!
Subota 25.08.2012. 11:58
Zasto su vam sada prokuvali hormoni i emocije? Pa moraju ljudi da ispune normu! Sa "kontroverznim bizMismenima" to ne smeju, takvi imaju gomilu gorila, muflona i nosoroga oko sebe, koji odmah potezu heklere! Sto bi rekli Janezi, tu je VROCE. Zato mora da padne neko drugi, norme radi, idealno tamo neko piskaralo od novira, njuskaju bas gde ne trebaju i svasta pisu! Konsekvence nece biti, Udruzenje novinara ce malo da vristi, komentatori ce da se ispucaju na sajtu i....that`s it! Do sledece prilike!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online