Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Četvrtak 09.08.2012.
20:05
Blic A

Šipkom udario doktorku po glavi

Doktorki opšte prakse Doma zdravlja "Novi Sad“, dr Dragani Trbojević (54), pacijent Lj.Š. (73) je, u sredu pre podne naneo teške povrede udarajući je više puta šipkom po glavi. Kako Blic saznaje, incident se dogodio nedaleko od ambulante na Novom naselju, gde doktorka radi.

Foto: Arhiva

Zaposleni u Domu zdravlja kažu da je taj pacijent i ranije pretio doktori, te da ju je često pratio. Policija je uhapsila napadača, ali detalji saslušanja nisu poznati.


- Pacijentkinja ima povrede glave, na više mesta joj je razderana koža i izbijeno joj je više zuba. Život joj nije ugrožen, ali su u pitanju povrede glave i po preporuci neurologa biće zadržana u bolnici – rečeno nam je u Kliničkom centru Vojvodine.


Zaposleni u Domu zdravlja šokirani su incidentom, jer je, kažu, reč o izuzetno cenjenoj lekarki, koju poštuju pacijenti i kolege.


- Čovek koji ju je napao je njen pacijent i lečio se od psihoze. Ona mu je savetovala da nastavi lečenje, ali je on odbijao. Niko nije mogao da ga natera na dalje lečenje, jer pacijenti to moraju da odluče sami. Kolege kažu kako je taj pacijent i ranije pretio i doktorki i sestri i verujemo da ga je doktorka prijavila policiji – kažu njene kolege u Domu zdravlja.


Kako Blic saznaje, dr Trbojević je osim velikih bolova,pretrpela i šok, jer je na godišnjem odmoru i sada joj je jasno da pacijent J.Š. zna i gde stanuje.


- Lekarka je samohrana majka sa dvoje dece i boji se da napusti bolnicu i vrati se kući. Preplašena je i nije joj jasno šta je razlog ovako napada – navode kolege.


Kako Blic dalje saznaje, policija je privela 73-ogodišnjeg Lj.Š, kojeg su saslušavali u policijskoj stanici Detelinara. Više detalja će se znati nakon završetka istrage.


U Domu zdravlja "Novi Sad“ juče nisu hteli da daju nikakve zvanične izjave, jer je policijska istraga bila u toku. Kako ovaj list saznaje, menadžment ustanove obišao je povređenu koleginicu u Urgentnom centru.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 09.08.2012. 20:34
NJena greska je sto ga odmah, nije strpala u ludnicu !
Četvrtak 09.08.2012. 22:20
Pa sta ce covek .Mora da mu je trazila evrice a njemu dozlogrdilo pa je osinuo !!!Sta ces kad su nasi doktori navikli na koverte .Jer kako bi inace isla na Maledive ili kupila novi auto a zaboga ona se ubi radeci a nije placena.
Četvrtak 09.08.2012. 23:54
Блесави чича чекићем жени разлупао главу,а ја то чујем аплаузе у коментарима, прекрстите се несреће, пресаберите се!? Јели вам врана попила мозак? Луд човек, па луд, повредио је жену и треба да се лечи, а шта је вама рођаци? Није људски, није српски и није витешки.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online