Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Nedelja 05.08.2012.
23:47
Večernje novosti A

“Zapalio sam Martina zbog straha“

- Dugovao sam Martinu 150 evra, a u petak kada me je pozvao da mu vratim novac kod sebe sam imao nešto više od 5.000 dinara. Arsić mi je rekao da više ne želi da me čeka i da mu novac vratim kako znam i umem. Ustao sam iz kafane u kojoj smo sedeli, sipao u plastičnu flašicu benzin i vratio se na lice mesta. Martina sam, iz straha, polio benzinom i zapalio.

Poprište nemilog događa u kojem je stradao Milan Arsić (na fotografiji)
 

Ovo je, kako pišu beogradske “Novosti“, prilikom saslušanja izjavio M. J. (17) iz Knjaževca, koji je u petak u kafani na vašaru u Knjaževcu polio benzinom i zapalio Martina Arsića (25) godina.


Po informacijama našeg lista, M.J, koji 28. avgusta treba da napuni 18 godina, još kao dete, zajedno sa mlađim bratom, oduzet je porodici u Knjaževcu u kojoj je rođen i veći deo detinjstva proveo je u Velikoj Plani u hraniteljskoj porodici. Pre dve godine vratio se u Knjaževac i tamo je, zajedno sa bratom, smešten u drugu hraniteljsku porodicu .


- M. J. je vraćen u Knjaževac jer smo procenili da bi tu bilo najbolje da završi školu - rečeno nam je u knjaževačkom Centru za socijalni rad.


Međutim, imao je jednu sitnu krađu zbog čega hranitelji kod kojih je bio nisu više želeli da M. J. ostane kod njih, pa su ga smestili u novu, treću hraniteljsku porodicu u knjaževačkom selu Trgovište.


Ekipa “Novosti“ u nedelju je došla do porodice u kojoj su smešteni M. J. i njegov mlađi brat. Tu, međutim, nismo zatekli hranitelje. Komšije su nam rekle da su oni otišli u Knjaževac u Centar za socijalni rad.
 

Ozbiljno, ali stabilno

Stanje Martina Arsića je i dalje ozbiljno, ali stabilno.

- On je u teškom stanju prevezen u našu kliniku iz ćuprijske bolnice, ali je bio sve vreme svestan i orijentisan - kažu u Klinici za opekotine, plastičnu i rekonstrutivnu hirurgiju KCS. - Bitnih promena u odnosu na prethodni dan nema. Dobro je što mu je stanje stabilno, jer je reč o povredama koje su veoma ozbiljne.

Kako su nam rekli lekari iz ove ustanove, opekotine su zahvatile više od 70 odsto tela. Arsić je već imao jednu operaciju, a najverovatnije mu predstoji još nekoliko. Konzilijum specijalista u ponedeljak će doneti odluku o mogućim operacijama i predstojećem lečenju.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 06.08.2012. 02:23
Ako si se plasio sto nisi pobegu u policiju da ga prijavis. Vec si sa predumisljajem spremio benzin za svirep cin. Klasican pokusaj zverskog ubistva. De fakto de jure.
Ponedeljak 06.08.2012. 05:01
I ja sam se puno puta uplasio u zivotu pa nisam smislio fix ideju da zapalim benzinom neko ljudsko bice,dok je zivo. Ne bi mi palo na pamet ni bezivotno telo da zapalim zbog postovanja prema coveku i njegovoj porodici,koliki god mi neprijatelj bio.Ovaj lik je monstrum i treba ga tako tretirati.
Ponedeljak 06.08.2012. 05:12
Koliko sam shvatio on je dugovao zrtvi novac za posao sto je on za njega radio oko nekih poljoprivrednih poslova ili tako nesto,trebao je da mu da i tih 5000 din sto je imao ,ali on je isao na smisljeno u napred resenje najgore vrste da bi izbegao placanje ! Mozda je te pare koje su bile namenjene decku a koje je mozda dobio tj ceo iznis 150 eu umesto da njemu isplati za posao on ih licno potrosio a ovog zavlacio lazima ? SVE U SVEMU MALI JE MONSTRUM cim je ovaj uzasni podli nacin hladnokrvno izvrsio !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online