Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 17.07.2012.
10:18
Blic A

Čuvara na splavu "Blejvoč" ubio diler droge?

Beogradska policija identifikovala je muškarca koji je prošle noći na splavu “Blejvoč” hicima iz pištolja usmrtio radnika obezbeđenja Ivana Cvetkovića (26), a teško ranio njegovog kolegu Marka Dajčića (29) i prolaznika Dušana Dimitrijevića (31).

Splav Blejvoč

- Ubica je poznat, i za njim se intenzivno traga. Identifikovan je pomoću snimaka sa video-nadzora, ali i na osnovu izjava svedoka. On je čest gost na „Blejvoču“, ali je i stari znanac policije koja je protiv njega podnosila krivične prijave zbog trgovine drogom i nasilničkog ponašanja - kaže za "Blic" izvor iz MUP Srbije, navodeći da u interesu istrage identitet osumnjičenog još neće biti saopšten.

Pročitajte još: Ubistvo ispred splava “Blejvoč”

Prema saznanjima policije, osumnjičeni se prošle noći oko 1.40 sati na splavu "Blejvoč" ispod Tramvajskog mosta pojavio u društvu trojice prijatelja.

- Na ulazu ih je zaustavilo obezbeđenje, koje je od njih zahtevalo da prođu kroz metal-detektor vrata. Osumnjičeni je to odbio, izbila je svađa između njega i pripadnika obezbeđenja, da bi u jednom momentu osumnjičeni izvadio pištolj i počeo da puca - kaže naš izvor.

Pucnjava je, prema rečima svedoka, trajala nekoliko sekundi, a ispaljeno je više hitaca. Cvetković je pogođen sa dva hica, njegov kolega Dajčić je ranjen, a metak je pogodio i Dimitrijevića, koji je u tom momentu sa društvom ulazio na splav. Ubica je nakon pucnjave pobegao, a s njim su se u beg dali i prijatelji u čijem je društvu došao na splav.

Kolege ubijenog Cvetkovića odmah su pozvale policiju i Hitnu pomoć, koja je povređene prevezla u Urgentni centar. Cvetković koji je zadobio ustrelne rane slabine i potkolenice, ubrzo je preminuo na odeljenju za reanimaciju Urgentnog centra, dok su dvojica povređenih zadržana na lečenju.

Gosti "Blejvoča" kažu da je u nedelju uveče kontrola pri ulasku na splav bila rigoroznija, a i obezbeđenje je bilo pojačano.

- I pored toga, sve je delovalo normalno do trenutka kada je stala muzika i policija ušla na splav. Sve su pretresali i redom smo izlazili sa splava. Veliki broj interventnih jedinica je okružio splav, a ispred splava su još bile lokve krvi i na sve strane čaure od metaka. Narednih sat i po, policijske patrole pod rotacionim svetlima kružile su kejom, a policajci u uniformi su u potrazi za ubicom ulazili i na okolne splavove - pričaju gosti.

POVEZANE VESTI

Utorak 17.07.2012. 10:28
"stari znanac policije"...koji je kao sto se da videti nastavljao sa svojim prljavim poslom cim bi ga pustili...setao se po splavovima slobodno ko i neko ko ima cist dosije...Pitam samo koliko "starih znanaca" policije seta tako sa oruzjem slobodno i ubija?...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online