Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Ponedeljak 02.07.2012.
11:38 >> 15:35h
Beta A

Sedmoro poginulo kod Alibunara

Na magistralnom putu Pančevo - Alibunar kod Banatskog Novog Sela u saobraćajnoj nesreći poginulo je sedmoro ljudi, rečeno je danas u Birou MUP-a za informisanje.

 Teška saobraćajka (foto: arhiva)

Nesreća se desila kada je vozilo marke "opel kadet" oko 1.45 posle ponoći podletelo pod prikolicu kamiona koj je zbog kvara bio parkiran, rečeno je agenciji Beta u policiji. Svih sedam poginulih nalazilo se u automobilu, a vozač kamiona je zadržan u policiji.

Portparolka Osnovnog suda u Pančevu Aleksandra Vasić rekla je da se od siline udarca putničko vozilo podvuklo pod kamion i tom prilikom sve osobe iz automobila su izgubila život.

Kako prenose mediji, stradali su romske nacionalnosti starosti od 15 do 26 godina. Njihova identifikacija je još u toku pošto kod sebe nisu imali isprave.

Crn dan na putevima u Srbiji

U poslednja 24 sata može se reći da vlada horor na putevima u Srbiji jer je, osim ove nesreće, poginulo pet osoba, a šestoro je povređeno.


Stravična nesreća kod Lazarevca

Tri osobe su poginule, a četvoro je teško povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 19.30 sati dogodila na Ibarskoj magistrali, u mestu Vrbovno kod Lazarevca.


Poginule juče kod Požege: Sestre Slađana i Julijana

Dve sestre Slađana M. (24) i Julijana M. (21) poginule su, a dve osobe su zadobile povrede opasne po život u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče ujutru u mestu Gugalj kod Požege.

Apel: Vozite opreznije zbog visokih temperatura

Agencija za bezbednost saobraćaja apelovala je danas na vozače da poštuju propise i da posebno vode računa o brzini, jer se na visokim temperaturama sporije reaguje i lošije opaža, što je proteklih dana uzrokovalo teške saobraćajne nesreće sa više poginulih.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 02.07.2012. 11:43
auuuuuuuu vidi sad ovo...taman komentarisem one jadnike na ibarskoj kad vidi ove nesrece...sta da misli covek?...Cini mi se da se nesrece dogadjaju vise leti na suvom putu u normalnim uslovima...ko je ovu tragediju izazvao?...zasto nije obelezio vozilo koje je u kvaru?...koliko ce jos njih d apogine zahvaljujuci tudjem nemaru...najezila sam se...
Ponedeljak 02.07.2012. 14:01
Константно, а последњих дана нерочито, у саобраћајним удесима на српским богазама гине и по 10-ак људи дневно. То је учинак којега се ни Шиптари не би постидели. Излаз из ове драматичне ситуације је прост али код нас непопуларан: казне, казне, контрола, казне. А ко да контролише и ко да кажњава кад су српски полицајци о трошку српских жртава послати у Монтенегро да тамо контролишу и кажњавају Србе а за рачун те "братске" нам државице? Крене ли се (примера ради) од Милановца до Београда, полицајци могу да се сретну једино у Љигу и то у буљуку не више од 200м удаљени од полицијске станице.
Ponedeljak 02.07.2012. 14:03
TRAKTORI, KAMIONČIĆI I NEKE POLJOPRIVREDNE RADNE MAŠINE SU UZROK MNOGO SAOBRAĆAJNIH UDESA. OSTAVLJENE NOĆU POKRAJ PUTA ILI NA PUTU BEZ SIGNALIZACIJE.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online