Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 29.06.2012.
12:54
Alo A

"Ferari" zapaljen zbog bračnih problema?

Milan Kaloštrović (38), vlasnik luksuznog crvenog "ferarija 430 skuderija", čiju su unutrašnjost dvojica za sada neidentifikovanih mladića početkom nedelje polila benzinom i zapalila u podzemnoj garaži u Pajsijevoj ulici 4, u centru Beograda, stigao je iz Petrovca u Beograd i dao je iskaz policiji.


"Ferari" obijen pa iznutra zapaljen

On je, kako "Alo!" saznaje, posle prvobitnog šoka naveo da jedini motivi da neko nešto tako uradi jesu izvesni tender na kojem je učestvovao i privatni, preciznije bračni problemi, koje ima u poslednje vreme.


"Kaloštrović je u trenutku požara bio na Crnogorskom primorju, gde inače živi, tako da je iskaz dao tek sada. On je tražio i da ga prime najviši policijski funkcioneri. Zbunjen je zbog događaja, ali je na kraju izvesni tender i bračne probleme naveo kao nešto što mu pada na pamet. Jedan od pravaca istrage takođe se tiče i kafića koji je u maju ove godine otvorio u ulici Strahinjića bana u Beogradu, tako da se ispituje da li se tu nekome zamerio. Kaloštrović je rekao i da mu je većina poslova u Petrovcu, da je crnogorski državljanin, a da u Beograd uglavnom dolazi u posetu sestri koja radi na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) i da je sada došao kod nje", rekao je izvor "Aloa" u vrhu MUP-a.


Prva reakcija Kaloštrovića na vest koja ga je zatekla u Crnoj Gori bila je "da je sigurno u pitanju neka greška". On potiče iz imućne porodice iz Petrovca, gde je zakupac plaže Lučice i gde se bavi nekretninama i trgovinom drvetom na veliko, građevinskim materijalom i sanitarnom opremom. Srpskoj policiji nije poznat, dok se u crnogorskoj takođe ne dovodi u vezu sa kriminalnim grupama niti poslovima.

Sudilo mu se zbog pucnjave u tunelu "Haj nehaj", gde je 2003. ispalio tri hica u noge Milanu Brežaninu, ali je u pitanju bio privatni sukob između dvojice mladića.

U istrazi u Beogradu za sada od velike pomoći nisu ni snimci sigurnosnih kamera koje su zabeležile dvojicu maskiranih mladića koji su u noći između nedelje i ponedeljka, oko 3.30, ušli u garažu koju koristi hotel "Lajf dizajn" i na drugoj od tri podzemne etaže hotela pronašli "ferari", otvorili ga i zapalili njegov enterijer.

Mladići su potom seli u BMW beogradskih registracija, ali su uspeli da umaknu policiji i tablice na vozilu su po svemu sudeći ukradene. Pomenuti "ferari" imao je probne tablice i njegova cena se u slučaju da je nov kreće oko 130.000, dok se polovan može kupiti u inostranstvu za 95.000 evra.


"Način na koji je sve odrađeno, ali i činjenica da je zapaljena samo unutrašnjost vozila, ne ukazuju na neke kriminalne grupe, tako da na osnovu toga nije isključeno da su u pitanju neki privatni sukobi", kažu u policiji.

Marović: Nismo saradnici


Povodom spekulacija pojedinih medija da je Kaloštroviću u poslovima sa nekretninama poslovni partner sin Svetozara Marovića, juče je u izjavi za podgorički "Dan" to demantovao sam Miloš Marović.


"Kaloštrovića sam upoznao pet dana pre nego što su mu zapalili automobil. Nikakvih poslovnih veza nema među nama, tako da slobodno mogu reći i da se ne poznajemo. To je lako proveriti i kod samog Kaloštrovića. Nisam u sukobu ni sa kim u Beogradu. Moj jedini greh i krivica je, izgleda, to što sam sin Svetozara Marovića", rekao je Miloš.

POVEZANE VESTI

Petak 29.06.2012. 13:30
Kad se naljutim, ima da upalim muževljev Jugo star 27 godina.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online