Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 28.06.2012.
05:35
Alo! A

Deci ubio majku, pa ih častio bananicama

Dejan Belčić (35) iz Zlota kod Bora ubio je u utorak uveče oko 21 sat iz lovačke puške bivšu nevenčanu suprugu Radmilu Bačunić (26) i njenog partnera Zorana Adamovića (40) iz Gornjana.

Soba u kojoj je Dejan Belčić ubio bivšu nevenčanu suprugu
 

Nakon krvavog pira, prišao je svojoj prestravljenoj deci iz zajednice sa Radmilom, Zlatku i Svetlani, pružio im krem bananice i rekao da “imaju nešto od oca“.


- On je i ranije pretio kako će ubiti Radmilu, s kojom je živeo do pre godinu dana, ali ga niko nije shvatao ozbiljno. Strašna tragedija! Jadna Radmila je bila usvojena kada je imala dve godine, a sada su njena dečica siročići... - pričaju meštani u Brestovcu.


Tragedija je otpočela kada je naoružani Dejan stigao do kuće i opalio jedan hitac u vazduh. Radmilin muž Zoran je izašao napolje da vidi šta je puklo kada ga je pomahnitali Dejan pogodio s tri hica u grudi.


- Bili smo u kući kada smo čuli pucnjavu. Nismo ni slutili da je odjeknula puška, već smo mislili da je pukla guma. Izašli smo napolje i videli Zorana s puškom. Nismo smeli da mu priđemo i bili smo šokirani onim što smo videli - rekao nam je prvi komšija Slobodan Ursulović.
 

Siročiće nema ko da čuva i hrani

Radmila i Zoran su oko godinu dana živeli zajedno, a pretpostavlja se da bivši suprug to nije mogao da podnese. Kako kažu meštani, Radmila je nakon razlaza sa Dejanom živela mirnim životom. Bila je vredna i čuvala je jednu nemoćnu staricu iz sela.
O sudbini dvoje siročadi, koje sad nema ko da čuva, odlučivaće Centar za socijalni rad koji je zbrinuo mališane.

Cela drama odigrala se naočigled ukućana i Radmilino dvoje dece, Zlatka (9) i Svetlane (4).


- Ispred kuće je prvo odjeknulo nešto kao petarda. Zoran je otvorio vrata da vidi o čemu se radi, a onda je pogođen prvo jednim, pa onda sa još dva metka - rekao nam je jedan od ukućana, dodajući da su pokušavali da se prikriju i zaključali vrata kako bi ga spečili da nastavi s ubijanjem.


- Zatvorili smo vrata kako ne bi mogao da nastavi svoje ludilo, ali je on valjda kundakom razbio prozor, provukao cev i naočigled dece, koja su stajala u uglu sobe, u nemoćnu Radmilu ispalio dva hica - rekao nam je sagovornik još uvek u šoku.


Kada je Radmila pala, on je uspeo da uđe u sobicu ne obraćajući pažnju na mrtvu Radmilu, njenu sestru i zeta, već je krenuo ka deci. Prišao je, pomilovao ih i iz džepa izvukao krem bananice rekavši da “samo to ima da im da, da imaju nešto od oca“.


Nakon ubistva, Belčić, koji je radio kao rudar u rudniku Bogovina kod Boljevca, išetao je iz kuće i krenuo glavnom ulicom Brestovca opasan redenicima s mecima, noseći lovačku pušku. Ubrzo ga je zaustavila i uhapsila policijska patrola. Nakon uviđaja kome su prisustvovali tužilac i istražni sudija Višeg suda u Zaječaru, Dejanu Belčiću je određen pritvor.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 28.06.2012. 05:56
Бор је доста познат по овим сценама. Овде може да се каже да је љубомора у питању али је тамо такође доста њих учлањено у секту, после дужег времена добијају наређење да елиминишу неког свог па се многи одлуче на самоубиство. Моја сестра из Бора (21) је извршила самоубиство пре 5 година у својој соби из још неразјањених разлога, што је најгоре била је јединица и није никада показивала да има проблеме. Не верујем у влашке магије али ове секте и остало вероватно утичу на људе. Не примајте никакве књиге са улице као поклон нити било шта друго, све су то ђавоља посла.
Četvrtak 28.06.2012. 11:43
Baš je "otac". Kao da toj deci sada treba samo bananica.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online