Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Petak 22.06.2012.
22:12
Beta A

50 momaka palicama tuklo dečka u NS

U tri tuče na novosadskoj plaži Štrand danas je teško povređen jedan mladić koji je prebačen u bolnicu, a dvojica su lakše povređeni.

Novosadski Štrand: Od lude žurke do lude tuče

Teške povrede zadobio je P. R. (18) iz Veternika kojeg je grupa od oko 50 mladića tukla palicama po licu i rukama. Povređeni mladić je zadobio višestruke prelome i smešten je na Kliniku za ORL, ali mu život nije ugrožen.

Druga dvojica povređenih I. Č. (18) iz Novog Sada i N. T. (21) iz Leskovca zadobili su lakše povrede i pušteni su kući.

"Sve se desilo u roku od pet minuta. Grupa od 50-tak momaka je jurila jednog dečka preko glavnog platoa, prema kapiji. Tamo su im posetioci preprečili put, a jedan je podmetnuo nogu jadnom momku i on je pao. Dvojica momaka su imala teleskopske palice i počeli su da ga udaraju njima po licu i leđima. Bilo je jezivo, čulo se kad su mu pukle kosti, vikali su 'ubij ga' i psovali spominjući mesto odakle je. Dečko je kašljao krv, a oni su ga šutali, pljuvali i gađali kamenjem", rekla je jedan od očevidaca dnevnom listu "Blic".
 

"Novine novosadske", pozivajući se na izjavu očevidaca, pišu da je tuča izbila između dve grupe momaka, za koje se pretpostavlja da su pripadnici navijačkih grupa. Jedna Novosađanka je rekla da je tokom dana u jednom od kafića organizovana dnevna žurka, na kojoj se pojavio veći broj mladića koji su došli zajedno.

"U jednom trenutku ceo Štrand se digao na noge. Letele su stolice, sevali pendreci, videla sam da su dva momka izbodena, mislim da su se dve grupe sukobile, pretpostavljam da su navijači. Drug koji je bio sa mnom mi kaže da je čak video i mačetu u rukama jednog od učesnika tuče. Policija je, srećom, došla i prekinula sukob, da su malo kasnije stigli ko zna šta bi se sve desilo", prenose ove "Novine".

Petak 22.06.2012. 22:16
Часни и поштени момци су постали реткост,односно тако се стиче утисак.Некада када се потуку,онај који падне њега више нико не удара,а сада хоће да таквог убију.Какво је то зло ушло у младе људе?Да ли су криви филмови који обилују крвавим сценама?или смо главни кривци ми родитељи и целокупно друштво.
Petak 22.06.2012. 23:17
grom ih spalio dabogda manijaci jedni iskompleksirane kretencine
Subota 23.06.2012. 02:30
Na Kosovo pa šiptare tucite, mater vam siledžijsku!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online