Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Nedelja 13.05.2012.
06:42
Alo! A

“Molim se da Nebojša preživi!“

“Molim se za Nebojšu da preživi! Nadam se da ima realne šanse da preživi, ali lekari ne mogu još ništa da nam kažu, osim da je njegovo stanje nepromenjeno. Ne puštaju nas kod njega, a kažu nam samo da se nadaju da će ići nabolje, ali da je sve još pod znakom pitanja”, rekla je za “Alo!” pevačica Goca Božinovska (47) o zdravstvenom stanju svog dugogodišnjeg emotivnog partnera, biznismena Nebojše Tubića (52) iz Čelareva.

Goca Božinovska i Nebojša Tubić Žabac
 

Tubiću, poznatom i pod nadimkom Žabac, u sredu je nepoznati napadač ispalio hitac u glavu dok je sedeo u bašti novosadske picerije “Aleksandar“, u naselju Grbavica.


Božinovska je rekla da svaki dan ide u Klinički centar Vojvodine u Novom Sadu, u kojem čekaju vesti o Tubiću, kao i rezultate istrage. Kako piše “Alo!“, pozivajući se na izvore bliske istrazi, policija je istragu usmerila u nekoliko pravaca.


- Poznato je da se Tubić družio sa odbeglim narko-bosom Darkom Šarićem, kao i da je sarađivao sa Sretenom Jocićem zvanim Joca Amsterdam, optuženim za organizovanje ubistva hrvatskog novinara Ive Pukanića. Takođe je bio dobar sa biznismenom Miletom Jerkovićem, Jocićevim kumom, sada svedokom-saradnikom, koji je sa Darkom Šarićem učestvovao u više privatizacija. Ispitujemo da li napad na Tubića ima veze sa pomenutim poznanstvima, ali ne isključujemo ni da je atentat izvršen zbog nekog drugog razloga - rekao je izvor iz srpske policije.
 

Drugovao sa poznatima

Tubić je blizak sa poznatim privrednicima, vlasnicima firmi koje “drže“ tu pokrajinu, kao i vlasnicima fudbalskih klubova. U njegove klubove u Novom Sadu zalazili su mnogi, a česti gosti su mu bili pokojni Željko Ražnatović Arkan, fudbaleri Siniša Mihajlović, Dejan Stanković, bivše članice grupe “Models” Sandra Meljičenko i Ivana Stamenković Sindi, pevači Marinko Rokvić, Željko Samardžić i mnogi drugi.

Sagovornik lista “Alo!“ navodi da se i dalje ispituje da li je Tubić bio meta napada. Naime, Tubić je kritične večeri sedeo u kafiću “Aleksandar“, koji je u vlasništvu Aleksandra Gajića, sina poznatog biznismena Vojislava Gajića, vlasnika najveće novosadske građevinske kompanije “Aleksandar gradnja“, sa kojim je Tubić takođe navodno blizak. U momentu pucnjave, Tubić je sedeo i sa Bojanom Matijevićem, sinom vlasnika istoimene mesne industrije, Darkom Ćorovićem, vlasnikom fabrike obuće “Metro“, kao sa još dvojicom prijatelja.


Tubića je na suđenju prošle godine prozvao advokat Radovan Štrbac, optuženi član Šarićeve grupe zadužen za pranje novca od šverca kokaina. On je tada rekao da je Tubić bio na sastanku u Šarićevoj vili u elitnom novosadskom naselju Tatarsko brdo, a na kojem je navodno ugovarana privatizacija Poljoprivrednog preduzeća “Jedinstvo“ iz Gajdobre.


Štrbac je rekao su na tom sastanku bili Joca Amsterdam i Mile Jerković, za koga se u javnosti govorilo da poseduje 23 firme, a do vlasništva u 17 preduzeća došao je na aukcijama Agencije za privatizaciju, dok je preostale firme iz portfelja Akcijskog fonda kupovao na berzi. Štrbac, koji je kao advokat zastupao Jerkovića i Šarića, rekao je na suđenju da je na pomenutom sastanku bio “neki Žabac”, koji se “ničim nije bavio, nego je preprodavao informacije”.

Nedelja 13.05.2012. 10:48
Narod treba da se digne i da oduzme svu privatnu imovinu i podjeli je između sebe!!!Potpuno bi bilo pravedno.Mi smo ovce bez pastira.Gdje je ovdje moral i zakon???????????????????????Kud mi srljamo?!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online