Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Četvrtak 10.05.2012.
07:00
Kurir rs A

"Plaćale smo stan parama od seksa"

"Nije tačno da sam s penzionerima iz Gerontološkog centra spavala za novac! Imala sam odnos samo s dvojicom, i to samo da bih nekako obezbedila krov nad glavom i hranu". Ovako svoju ispovest počinje K. T. (16) iz Knjaževca koju je majka podvodila za novac.

"Dvojica muškaraca su nam našla krov nad glavom, a ja sam s njima imala odnose na smenu, zavisno od toga koji od njih dođe kod nas", priča K. T. (16): Na fotografiji očajni otac Zoran sa ćerkom
 

Sestra joj trudna

 

Starija ćerka O. T., koja je takođe za novac imala odnose s različitim muškarcima, u sedmom je mesecu trudnoće. Njena sestra K. T. nije znala da nam kaže ko je otac deteta.

 

- Donedavno je bila udata, a onda se pre mesec dana vratila kod nas. Ostala je tamo sa čovekom koji je izdržava - rekla je K. T.

Isto to je radila i moja starija sestra O. T. (20), a najstariji čovek s kojim sam bila imao je 60 godina!

Ovako je za list "Kurir" započela ispovest K. T. (16), ćerka Dušica T. (39) iz okoline Knjaževca, koja je u utorak uhapšena zbog sumnje da je dve ćerke u poslednjih godinu dana podvodila starcima u Gerontološkom centru u Knjaževcu.

Uhapšena Dušica T. je majka četvoro dece, punoletnog sina i ćerke i još dve maloletne devojčice, pri čemu najmlađa od njih ima samo šest godina!

Ona je pre godinu dana s majkom i dve sestre napustila dom u selu Kaličina. Od tada su se snalazile kako znaju i umeju!

- Stalno smo se selile, ali smo kasnije uspele da nađemo dvosoban stan za nas četiri. Dvojica muškaraca su nam pomogla da plaćamo taj stan, ali sam ja s njima imala odnose na smenu, zavisno od toga koji od njih dođe kod nas! Nismo imale tarifu za seks, već su nam davali kako je ko od njih imao. Neko je morao da zarađuje jer je majka stalno bila odsutna. Nismo imali drugačiji način da se finansiramo, pogotovo zimi, kad nije bilo sezonskih poslova na kojima bi moglo da se zaradi - objašnjava ona i dodaje da je majka često bila van kuće.

- Odlazila je od kuće da bi se zabavila - rekla je K. T.

S druge strane, Zoran T. (50), suprug osumnjičene Dušice T., kaže da je s njom bio u braku 24 godine i da je ona podnela zahtev za razvod.

- Sve je počelo pre tri godine. U moju ženu kao da je đavo ušao! Bila je dobra majka, ali se onda desilo nešto što ne mogu ni sebi da objasnim. Počela je da pije i da izlazi, čak me dvaput slagala da je obolela od raka i da mora da ide u bolnicu! Za to vreme živela je kod drugog muškarca. Svakodnevno ih je menjala i okupljala svakakav ološ oko kuće. Pre godinu dana na silu mi je odvela devojčice i sam bog zna šta se dešavalo, pošto ja nisam mogao da im priđem - rekao je za list "Kurir" Zoran T.

Maloletne devojčice, kao i sin, trenutno su kod oca, dok je starija O. T. ostala u stanu u kom je živela s majkom pre hapšenja.

Četvrtak 10.05.2012. 07:47
Зоране.Т, ти си шоњо! Шта си се покуњио, какав ``ђаво``, удри то!
Četvrtak 10.05.2012. 08:14
Oboje neodgovorni, a deca stradaju.
Četvrtak 10.05.2012. 10:06
ZAŠTO SVI NAPADAJU SAMO NJU ,A ŠTA JE SA PENZOSIMA KOJIMA SU PODVOĐENE MALOLETNICE ? ZAR TO NIJE KRIVIČNO DELO ? ZAŠTO O NJIMA NI REČI ?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online