Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Utorak 17.04.2012.
06:29
Alo! A

Legijina žena u Sen Tropeu!

Aleksandra Ivanović (37), nevenčana supruga Milorada Ulemeka Legije (44), živi u Sen Tropeu, poznatom letovalištu na Azurnoj obali u Francuskoj, piše beogradski “Alo!“.

Fotomontaža "Alo!": Aleksandra Ivanović
 

Legijina nevenčana supruga se sa svoje četvoro dece nastanila u tom poznatom mondenskom letovalištu pre nešto više od godinu dana, a živi u stanu na samoj obali.


- Aleksandra se na Azurnu obalu preselila kako bi njena i Legijina deca u Francuskoj mogla da nastave školovanje. Njihove tri ćerkice, koje sada imaju devet, 10 i 12 godina, u Francuskoj su nastavile da pohađaju internacionalnu školu, u koju su išle sve vreme i u Beogradu, tako da prelaskom ništa nisu izgubile u školovanju. S Aleksandrom je i njen sin od 18 godina, iz braka sa Nebojšom Đorđevićem Šucom, koji je ubijen tokom devedesetih u Beogradu - kaže izvor lista “Alo!“.

Isti izvor navodi da se Legijina porodica dobro uklopila u novu sredinu i da su srećni što ih na Rivijeri ne prepoznaju kao suprugu i decu prvookrivljenog za ubistvo srpskog premijera Zorana Đinđića.
 

Život na visokoj nozi

Sen Trope je mala luka na Sredozemnom moru, na jugu Francuske, gde preko godine živi oko 5.500 stanovnika, a važi za omiljeno mondensko okupljalište bogatih i slavnih filmskih zvezda. U njegovoj blizini su Marselj i poznate turističke destinacije Nica, Kan i Monte Karlo, u kojima stanove imaju i neke poznate ličnosti srpskog džet-seta. Koliko je Sen Trope skupa destinacija govori i podatak da naše renomirane turističke agencije ne rade kolektivne aranžamane za to letovalište.

- Legijine ćerke perfektno govore francuski jezik, a zbog selidbe i Aleksandra ga je intenzivno učila. Aleksandra i deca su se dobro snašli, a stan u kojem žive je manji od kuće u kojoj su živeli u Beogradu. Aleksandra je našla i posao, pošto je život u tom mondenskom mestu skup, a dosta plaćaju i za školarinu. Legijina deca nose Aleksandrino prezime jer njih dvoje nisu venčani, ali i zbog toga kako bi i u inostranstvu izbegli neprijatnosti .


Sagovornik lista “Alo!“ navodi da Aleksandra sa decom dolazi u Beograd samo kada deca imaju raspuste, a tada posećuju i Legiju u požarevačkom zatvoru “Zabela“.


- Aleksandra je ponovo izdala deo svoje kuće od 149 kvadrata u Filmskom gradu, a od kirije finansira život u Francuskoj. Kada dođe u Beograd, boravi u Durmitorskoj ulici, u stanu od 88 kvadrata, koji je dobila od očuha, a koji se nalazi u blizini centrale MUP-a - zaključio je izvor lista “Alo!“.

POVEZANE VESTI

Utorak 17.04.2012. 08:30
To u vezi njenih zarada i samofinansiranja su ciste lazi. Garantovano ona tamo mesecno ne moze ziveti za manje od 10 hilj Eura (sa skolom deci). Samo bogatasi zive u St Tropezu. Tu postoje neki veliki milioni, mafijaskog porekla, u nekoj stranoj banci/bankama od cega ona zivi. Kao strankinja, verovatno nema ni pravo da radi tamo. I sta to ona mogla raditi. Da pretpostavimo da radi ilegalno kao prostitutka - reklo bi se da bas nije u najboljim godinama za to, ima mladjih sto su mnogo pozeljnije.
Utorak 17.04.2012. 11:14
Nije se ni očekivalo da živi u Krivom Dolu!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online