Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Sreda 11.04.2012.
09:09
Alo! A

Kežman dvaput pijan za pet dana!

“Ne verujem u vaš alko-test! Nisam toliko popio. Tražim da mi se izvadi krv u bolnici i videćete da sam u pravu“, ovim rečima se bivši fudbaler Partizana Mateja Kežman (33) obratio saobraćajnim policajcima koji su ga u noći između nedelje i ponedeljka zaustavili zbog alko-testa u Bulevaru vojvode Putnika u Beogradu.

Nije verovao u policijski alkotest, pa je tražio da ga vode u bolnicu: Mateja Kežman
 


Kežman je bio revoltiran jer mu je to drugi put za pet dana da ga pred rođendan (12. april) hvataju zbog vožnje u pijanom stanju.


Kako piše beogradski “Alo!”, početkom aprila ove godine Kežman je takođe zaustavljen u Beogradu zbog alko-testa. Tada mu je izmereno oko 0,50 promila alkohola u krvi i pisana mu je prekršajna prijava jer se radilo o nedozvoljenoj količini.


Kežman očigledno nije mogao ni da posumnja da će ponovo pasti u ruke saobraćajcima kada je u nedelju na ponedeljak vozio pod dejstvom alkohola. Dvojica policajca su ga kod zaustavila “Ruda“. Na njihovo pitanje da li je nešto pio, njegov odgovor je bio negativan. Ipak, podvrgnut je alko-testu.


- Nije mogao da veruje da ga je saobraćajna policija za svega nekoliko dana zaustavila zbog iste stvari - provere alkohola u krvi. U prvi mah je nešto negodovao, a kasnije je popustio. Prvo je pričao da ništa nije pio, a posle nije mogao da veruje u alko-test i tražio da ga voze na VMA. Bio je fin prema policajcima koji su ga vozili u bolnicu - objasnio je izvor lista “Alo!“ iz policije.


Čeka se na rezultate sa VMA

Inače, na mestu gde ga je policija zaustavila kod “Ruda“ u Bulevaru vojvode Putnika bivšem fudbaleru Partizana izmereno je 1,3 promila alkohola u krvi, ali još nisu stigli rezultati analize sa VMA.


- S obzirom na to da je bio sam u vozilu, njegov automobil je policija dovezla do Ljermontovljeve. Pošto je imao više od 1,2 promila alkohola u krvi, Kežman je iz bolnice odveden u policijsku stanicu na trežnjenje. Tamo je proveo osam sati, posle čega je pušten, a patrola saobraćajne policije ga je prebacila do Ljermontovljeve ulice, gde mu je bio automobil. Ljubazno se zahvalio policajcima i ušao u svoj “porše kajen“ - rekao je sagovornik lista “Alo!“.


Inače, nekoliko sati pre hapšenja Kežman je učestvovao u humanitarnom kontakt-programu “Teleton“, posvećenom deci s posebnim potrebama. Mateja, prema pisanju lista “Alo!“, nije želeo da komentariše čitav događaj.

POVEZANE VESTI

Sreda 11.04.2012. 09:13
Srecan Rodjendan Kezmane...danas se napij al ostani na nogama ne vozi auto...
Sreda 11.04.2012. 09:14
У макар једној ствари полиција мора да истраје у постутпању... нема гледања кроз прсте никоме, алкохол и волан не иду заједно!
Sreda 11.04.2012. 09:18
Ako mislis pogadjati golove..moras biti trezan..
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online