Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Nedelja 25.03.2012.
03:28
Večernje novosti A

Beograd: Zario sebi nož u grudi

Još jedna porodična tragedija dogodila se u subotu u prepodnevnim časovima u Cvijićevoj ulici u Beogradu. Dragiša J. star 58 godina, kada se vratio u stan, nešto pre podneva, počeo je da supruzi preti nožem, a zatim ga je, posle kraće prepirke i borbe sa suprugom, zario sebi u grudi.

Nesrećni Dragiša J. se samopovredio posle popijena tri vinjaka...
 

Ekipe hitne pomoći prevezle su D. J. u Urgentni centar gde je odmah operisan, a supruga, koja je zadobila rasekotine po desnoj šaci, odvezena je u KBC "Zvezdara".


Prem prvim informacijama, on je pre incidenta popio tri vinjaka, pa je u takvom stanju došao kući i počeo da traži noževe. Supruga je, u želji da spreči da se suprug povredi, uspela jedan nož da sakrije ispod kreveta, drugi je bacila kroz prozor, ali je Dragiša uspeo da se dočepa trećeg, i zarije ga sebi u grudni koš.
 

Brutalno samoubistvo

Ubod nožem u srce važi za izuzetno brutalan čin samopovređivanja, ali to nije redak slučaj u srpskoj prestonici. Tačno pre godinu dana u Beogradu ratni veteran je presudio sebi tako što se mačetom ubo u grudi. I je to učinio u prisustvu članova porodice.

Policija je odmah izvršila uviđaj i pronašla sve noževe, a Dragiša J. je hitno prevezen u Urgentni centar na reanimaciju. Njegovo stanje je tokom dana bilo krajnje ozbiljno, jer je nožem uspeo da se ubode ispod grudne kosti. On je izuzetno mnogo krvario i veoma teško disao.


Pošto je i supruga tokom borbe zadobila lakše povrede desne šake, medicinska ekipa joj je previla ruku i poslala je u KBC "Zvezdara" pošto je policiji dala izjavu. Komšije su iznenađene ovakvim događajem i kažu da je ova porodica oduvek bila mirna i tiha, da niko nije slutio da imaju probleme niti da Dragiša, možda, pije.


- Mislila sam da je penzioner, jer uvek bio ljubazan i ima unuke - kaže jedna od komšinica. - Niko iz zgrade nije ni slutio da u njihovoj porodici može da se dogodi ovako nešto.


Alkohol koji je konzumirao u ranim jutarnjim časovima direktno se dovodi u vezu sa njegovim izlivom agresije, a istraga će utvrditi šta je tačno bio uzrok i kako se sve odigralo.

POVEZANE VESTI

Nedelja 25.03.2012. 07:05
Pije alkohol od početka dana, nije ni čudo što pobrljvi.
Nedelja 25.03.2012. 08:57
najgori su oni sto piju a kriju...par puta sam se iznenadila od nekih svojih poznanika da su imali probleme sa alkoholom i tek kad nesto naprave to se otkrije na najruzniji nacin...u ovo tesko vreme covek kad se napije a vec je ubedacen moze sebi i drugome da nanese zlo...gde je vreme veselih pijanaca...nema ga...sad te alkohol jos vise srusi na dno...i eto tragedije...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online