Nedelja 19. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Petak 23.03.2012.
15:06
Press A

Ispovest devojke vučene po putu: Tukao me od jutra do popodneva

J. K. (17) iz Rume, koju je Pavle Baluban (28) iz Beočina tukao, vezao za automobil i vukao po putu, kaže da je dobila batine jer je njen dečko pogrešno protumačio SMS koji je pronašao u njenom telefonu. U policiji kažu da Balubanu ovo nije prvi put da bije devojku. On je uhapšen juče i biće odveden na saslušanje istražnom sudiji.

Foto: Ilustracija

Kako je ispričala J. K., ona i Pavle bili su u vezi godinu dana, a noć pre nego što se sve desilo on je prespavao u njenoj kući.

"Ujutru je trebalo da me vozi u školu. Međutim, na pola puta primetila sam da mi nema telefona. On je rekao da je kod njega i pitao me za jednu poruku koju sam dobila. Bio je to SMS od mog druga s kojim se nisam dugo videla i koji je samo pitao kad ćemo da se vidimo. Pavle je to shvatio na drugi način i odmah me je ošamario", počinje priču J.K.

Pavlov otac: Verujem sinu

 

Otac osumnjičenog Pavla, Stevica Baluban, za "Press" je kratko rekao da se njegov sin nalazi u pritvoru, ali nije želeo da priča detalje dodajući da je "već izrečeno dosta neistina".

 

"Verujem svom sinu. Ne može se praviti presuda dok se ne sazna istina", rekao je Stevica.

 

Pavlova komšinica ispričala je drugu verziju događaja: "Meni su rekli da je pavle čuo da je J.K. pobegla iz škole, da ju je ubrzo potom pronašao i da joj je posle svađe lupio šamar zato što je saznao da ga je prevarila. Ona je posle toga počela da beži i pala je".

Ona kaže da od tog trenutka Baluban nije prestajao da je bije.

"Umesto u školu, odvezao me je u njegovu kuću u Beočin. Zapretio mi je da ne smem ni reč da kažem njegovim roditeljima. Ostali smo tamo nekoliko minuta i onda me je stavio u kola i krenuli smo ka Fruškoj gori. Sve vreme je pričao da će me ubiti i udarao me je neprestano", kaže J. K.

Pavle Baluban je u jednom trenutku zaustavio kola na putu u selu Andrevilje. Tada je za devojku počelo pravo mučenje.

"Tukao me je od pola 10 do jedan po podne. Udarao me je, šutirao, pljuvao. Kad bih pala, on bi me podigao i nastavio da me bije. Nigde nije bilo ljudi, bila sam ubeđena da će me ubiti. Onda je izvadio povodac za pse i vezao mi ruke. Zakačio me je za kola i krenuo da me vuče po putu", kaže maloletna devojka, pa nastavlja: "Ne znam ni sama koliko je to trajalo. Vrištala sam, krvarila na sve strane. Povodac mi je nekako spao sa ruke i on je zaustavio kola. Pomogao mi je da ustanem, a onda nastavio da me bije, da me obara i ponovo podiže kako bi me opet srušio na zemlju", priča J. K.

Nasilnik je onda žrtvu stavio u kola i odvezao je kod njene drugarice u Rumu.

"Dovukao me je do njenog dvorišta, odgurnuo na zemlju i pobegao. Brzo su zvali hitnu pomoć. Ustanovili su da mi je slomljen nos, kontuziju glave, podlive i poderotine po licu i telu. Jedva ličim na sebe", završava J. K.

Pavle Baluban je odmah posle napada uhapšen. On već ima dosije u policiji i poznat je po incidentima s devojkama. J. K. nije prva devojka koju je tukao, ali nikada do sada nije optužen za ovako nešto.

Otac devojke: Bolje se predaj nego da te ja nađem

 

Otac prebijene devojke čuo se telefonom sa Pavlom Balubanom. "Poručio sam mu da je bolje da se preda policiji nego da ga ja nađem. Ne mogu da verujem da je to uradio. Primio sam ga kao svog sina u kuću, živeo je maltene kod nas. Kako sam mogao takvu grešku da napravim", jada se otac

POVEZANE VESTI

Petak 23.03.2012. 15:22
Prvo, strasno sta joj se desilo. U pitanju je ocigledno psihopata. Ali, nije mi jasno na koji fazon on od 17 godina, ima momka vec godinu dana koji im prakticno zivi u kuci, i koji je stariji od nje 11 godina. Sta u celoj prici rade njeni roditelji, osim su su fensi i modernih shvatanja, pa cerku vaspitaju na divan nacin. Mislim da su stvarno trebali da se postave drugacije u celoj situaciji.
Petak 23.03.2012. 16:52
. On već ima dosije u policiji i poznat je po incidentima s devojkama. J. K. nije prva devojka koju je tukao, ali nikada do sada nije optužen za ovako nešto. Ja bih pitao njenog oca da li zna za ovo i zasto je cekao da se i njoj isto desi... A policji...sudijama..i tuzilastvu jos JEDAN OGROMAN MINUS!
Petak 23.03.2012. 16:35
O boze! Sav sam se najezio! Kuda ide ovaj svet?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online