Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 21.03.2012.
04:49
Večernje novosti A

Futog: Iščupao ženi srce

U šoku. Šta da vam kažemo? Niko ne može da poveruje da je Đuro na takav, kako se sada priča, brutalan način, usmrtio suprugu Nevenku prerezavši joj grkljan. Jeste, imao je šećer, ali ne verujemo da je njegova bolest uzrok tragedije koja je porodicu zavila u crno, pričaju stanovnici Ulice Vasilija Gaćeše u Futogu, još u šoku posle monstruoznog ubistva Nevenke Ćulibrk (63) u ponedeljak uveče, za čiju je nasilnu smrt osumnjičen njen osam godina stariji suprug Đuro.

''Novosti'' navode da je reč o uzornoj familiji koja je, po onome što je njima poznato, prethodnih dvadesetak godina, koliko su zajedno, imala skladan život.

Šta se u ponedeljak uveče dešavalo u prizemlju kuće U Ulici Vasilija Gaćeše 35, gde su živeli Nevenka i Đuro, samo se nagađa, jer su supružnici bili sami. Motiv još nije jasan, ali se ne isključuju bračne razmirice. Osumnjičeni, saznajemo, nije bio pod uticajem alkohola. Njegov sin Dragan, iz prethodnog braka, sa suprugom i dvoje dece, na spratu kuće, po nezvaničnim saznanjima, ništa nije čuo.

Đuro Ćulibrk

Po dosadašnjim saznanjima, osumnjičeni je žrtvi mesarskim nožem, dužine oko 20 centimetara, prerezao vrat, a zatim joj izvadio deo srca i pluća. Povrede su bile brojne i po drugim delovima tela. Posle monstruoznog zločina, osumnjičeni je navodno sa sebe skinuo krvavu odeću, okupao se i presvukao u čisto odelo. Ubrzo zatim je, saznajemo nezvanično, pozvao policiju i rekao šta je uradio, a onda je krenuo da to saopšti i sinu.

- Kratko je sinu rekao da je ubio Nevenku - prepričavaju svoja saznanja komšije porodice Ćulibrk. - Sin je u kući zatekao stravičan prizor i nesrećnu ženu u lokvi krvi. Tu je navodno nađen i nož. Da se nešto ružno dogodilo, shvatili smo kada se na ulici čula vriska Đurine unuke. Stigla je hitna pomoć i policija, a Đuro je bez ikakvog opiranja mirno ušao u "maricu" i odveden je u policiju.

Sredovečna žena, ne želeći da se predstavi, kaže da je Đuro bio dobar suprug i otac, a posle razlaza sa prethodnom suprugom, sam je brinuo o sinu i ćerki i iškolovao ih. I Nevenka je, nastavlja ova žena, bila dobra i uskoro je trebalo da se penzioniše, a Đuro joj je pre dve godine pomogao da reši problem sa alkoholom koji je imala.

- Nekoliko meseci je Nevenka zbog toga živela u gradu, a Đuro je govorio da imaju nekih nesporazuma i da je zato otišla - pričaju komšije. - Vodio ju je i u banju, a kada se vratila u Futog, nastavili su normalno da žive - prenose beogradski mediji.

Nevenka i Đuro nisu imali zajedničke dece, a ona od bliže rodbine ima dva brata koji žive van Novog Sada.

Sreda 21.03.2012. 07:37
Šta god da je uradila, to nije razlog za ovakvo kasapljenje. Ovo ne opravdava ništa.
Sreda 21.03.2012. 11:10
Ma dobar neki čova, deluje ko nevinašce, a i hijena bi ga radije zaobišla!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online