Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 20.03.2012.
10:57
Blic A

"Nisam ni sanjao da će Olivera ikada biti u kriminalnim vodama"

Poslednji put sam je sreo u juniorskoj selekciji Jugoslavije, krajem osamdesetih godina. Bila je disciplinovan sportista, mada moram da priznam da nije igrala u prvoj petorci, ali je ulazila sa klupe. Nikad nisam mogao ni da pomislim, ni da sanjam, da će njoj da se dogodi da uđe u kriminal, to je neoprostivo, košarkaš mora da bude primer - komentariše trener Miodrag Vesković hapšenje košarkašice Olivere Vasić Ćirković.

Olivera je, osim u Atini, hapšena i na Kritu

Bivša košarkaška reprezentativka Jugoslavije i Crvene zvezde Olivera Vasić Ćirković jedna je od troje Srba uhapšenih u Atini zbog sumnje da su kao pripadnici bande "Pink Panter" planirali oružanu pljačku.


- Krajem osamdesetih godina sam je trenirao u juniorskoj selekciji Jugoslavije. Nije imala zapaženu ulogu, zato je se niko ne seća, ali je ponekad ulazila sa klupe. Bila je član te selekcije. Nikad nisam pretpostavio da će biti kriminalac i da će se baviti krađama - kaže Vesković.

Nakon kraće epizode u beogradskoj Crvenoj zvezdi, Olivera Vasić je prešla u Grčku gde je igrala za nekoliko timova.


- Nigde ona nije bila vrhunski igrač od koga je zavisio ceo tim. Međutim, ne može se reći da je imala nekih problema sa zakonom dok se bavila košarkom. Zaista mi je žao zbog toga što se dogodilo, ona je sportista i mora da bude svim mladim ljudima primer što se tiče ponašanja i života, nije smela sebi da dopusti da je povežu sa kriminalnim delatnostima - pomalo je razočaran Vesković.


Grčka policija ima otvoren krivični dosije Olivere Vasić Ćirković. Osim poslednjeg hapšenja u Atini, Olivera je i 2006. hapšena na ostrvu Krit, gde je sa trojicom saučesnika planirala pljačku zlatare u hotelu u gradu Hersonis. Upravo zbog njenog učešća u drugim pljačkama, Grci je povezuju da je član ozloglašene kriminalne grupe "Pink Panter".

POVEZANE VESTI

Utorak 20.03.2012. 11:11
bez obzira sto je to kriminal...mora se priznati da je hrabra..nije uopste lako uci i pokupiti plen iz dobro cuvanih juvelirnica i banki ali je kod onih neustrasivih uspesno.. ali sve ima svoj kraj...opet bez obzira sto je lopov u sustini nekako mi je interesantnije citati to o podvizima i planovima neke bande nego o onoj Kiticki koja je isto bila sportista ali se izblamirala ko niko...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online