Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Ponedeljak 19.03.2012.
12:35
Kurir rs A

"Tata, ne daj da ti umrem"

Ovim rečima Marija Ć. (16) obratila se ocu Bratislavu Ć. u petak, nekoliko minuta pošto ju je brutalno, metalnom šipkom, pretukao komšija Slađan T. (27) iz sela Globoder kod Kruševca.

Mnogo me je tukao, rekla je ocu Marija Ć. (16) pošto se jedva spasla od Slađana T. (27), koji je pokušao da je ubije metalnom šipkom
 



- Uneo sam je na rukama u kuću i spustio na krevet. Bio sam krvav do lakata. Uspela je da mi kaže tih nekoliko reči i da mi otkrije ko joj je to uradio. Srce mi se cepalo, zar da mi dete nastrada na 250 metara od kuće! Posle toga je pala u nesvest - priča za Kurir Bratislav Ć. i dodaje:

Brat pati zbog sestre

 

Tešku nesreću koja je zadesila porodicu Marije Ć., kako kaže Bratislav Ć., najteže podnosi njen brat, jedanaestogodišnji Jovan.
- Mnogo su vezani. Jovan je Mariju video krvavu i povređenu. Od tada više ne prepoznajem svoje dete. Plače i ćuti, povukao se u sebe - očajan je Marijin i Jovanov otac. Nesrećnu devojčicu, koja zbog povrede glave i ruku i dalje leži u bolnici, juče su obišli i drugovi iz drugog razreda Srednje ekonomske škole.

- Samo ju je Bog spasao! Zanemeli smo kada smo svoju mezimicu videli oblivenu krvlju. Odmah sam pozvao Hitnu pomoć, koja je brzo stigla. Hvala im, povratili su mi dete - drhtavim glasom kaže otac.


Kako saznajemo u kruševačkom zdravstvenom centru, Marijino stanje je bolje i ona se polako oporavlja.

- Najgore je prošlo, ali njene povrede su vrlo teške. Napadač joj je naneo brojne udarce po glavi i telu. Obe ruke su joj polomljene. Morali smo da joj ošišamo dugu kosu da bismo joj ukazali pomoć. Teško joj je to palo, ali sada već i sama kaže da je najvažnije da joj bude dobro - priča izvor Kurira iz te bolnice.

Slađana T. znaju svi u selu. Stanuje blizu Marijine kuće i poznaju se dugo.


- Te večeri sačekao je autobus Kruševac-Globoder kojim je Marija došla iz škole. Pratio je do krivine na kojoj nema kuća, a onda je napao s leđa, krvnički je udarao metalnom šipkom po glavi i telu i pokušao da je odvuče do svog automobila. Na sreću, tada je naišla komšinica. Slađan je pobegao, a Marija je uspela da nekako izađe iz jarka i zaustavi automobil - priča jedna komšinica. Mariju je ta komšinica uspela da preveze do kuće.
 

Napao je jer nije htela da bude s njim

 

Slađan T. uhapšen je nekoliko sati posle monstruoznog čina. Navodno, u policiji je priznao krivicu, a danas bi trebalo da bude izveden pred istražnog sudiju. Meštani Globodera kažu da je Slađan T. pričao ranije po selu da je bio zaljubljen u Mariju, ali da ga ona nije htela.
- Viđali smo ga povremeno kako sedi u autu u blizini stanice, kao da nekoga čeka. Ko zna koliko je pratio Mariju. On ima psihičke probleme i ranije je pio lekove zbog toga - kaže jedan meštanin Globodera.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 19.03.2012. 12:38
Psihopata! Pa zar treba tako nesto da uradi da bi ga strpali negde?
Ponedeljak 19.03.2012. 12:40
Koliko monstruma ima tih psihickih problema...ovo je da se najezis...drustvo propada u svakom pogledu...ima ludaka u celom svetu ali ovo kod nas se ne pamti...takvi pokusaji ubistbva da je za ne poverovati...Zelim ovoj mojoj zemljakinji sto brzi oporavak a porodici da se zahvaljuje Bogu svaki dan sto je ostala ziva...i da je okruzi svom mogucom paznjom i ljubavlju i nju i njenog jadnog malog brata...
Ponedeljak 19.03.2012. 12:45
Цар Душан је у свом законику имао посебно место за овакве. Желим ти брз опоравак, а психопати да заједно са онима који се старају о њему, пати у најгорим мукама!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online