Sreda 29. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Četvrtak 15.03.2012.
13:46 >> 15:50h
telegraf.rs A

Beogradski fantom ponovo juri ulicama

Davno zaboravljeni beogradski fantom opet kruži ulicama Beograda! Samo što ovoga puta ne vozi beli "porše targa 911-s" kao davne 1979. godine, već crni BMW. I još je brži i luđi nego što je bio onaj koji je nedavno ovekovečen i u istoimenom filmu.

Drugi vozači beže s puta kada ga vide

Na Jutjubu pojavio se sedmominutni video u kome mladić u crnoj "bembari" izvodi vratolomije na nekoliko lokacija u Beogradu. Video je naslovljen sa "Balkan maniac u epizodi Old Skul mania", a predstavlja nam naslednika beogradskog fantoma, izvesnog Tošu, koji u ovom klipu "glumi" - "razrednog". Tu je i njegov saputnik, koji je najverovatnije autor amaterskog, ali vrlo kvalitetno urađenog kratkog filma.

Na početku ovog klipa vidi se kako momci pre vožnje odvrću i menjaju registracije. Zatim slede snimci koji običnim smrtnicima zaustavljaju dah, a prikazuju "Tošu" kako uz hitove grupe "Ofspring" juri gradskim ulicama i bulevarima, "potpisuje se gumama" u leru i okreće automobil u mestu na prometnim raskrsnicama.

Omiljene destinacije novog Fantoma su Ušće, kružni tokovi u nekoliko gradskih naselja, a u jednom kadru ga vidimo kako uz škripu kočnica pravi krugove oko Topčiderske zvezde, dok ga zblanuto posmatraju putnici koji čekaju na autobuskoj stanici.

"Fantom Toša" izmiče policijskoj poteri na jednoj raskrsnici. Dok MUP-ov pežo ostaje na semaforu sa upaljenim rotacijama, crni BMW mota u krivini i nestaje u nepoznatom pravcu. Celu akciju snima kamera nepoznatog filmadžije. Snimci su na Jutjub ostavljeni pre nešto više od godinu dana.

Portal Telegraf piše da je naslednik beogradskog fantoma od ranije poznat beogradskoj policiji, a dva puta je i hapšen zbog lude vožnje beogradskim ulicama.

"Zanimljivo je da taj momak nikad nije izazvao saobraćajku, iako se proslavio vožnjom na ivici incidenta. Neverovatno je spretan za volanom, a neki pričaju da se svojevremeno bavio i reli trkama. Policija dugo nije mogla da mu uđe u trag, jer je uvek bežao sa lica mesta. Na kraju je uhapšen po prijavi za opasnu vožnju, ali ne na ulici, već su ga pronašli u stanu. Od kako je poslednji put pušten iz zatvora gubi mu se svaki trag", kaže sagovornik Telegrafa odlično upućen u ceo slučaj.

Nije poznato da li je naslednik Fantoma inspirisan njegovim prethodnikom, koji je sedamdesetih dovodio do ludila beogradsku policiju, ali jedno je sigurno: "kopija" nije ni malo sporija ni luđa od "originala". Naprotiv.

Četvrtak 15.03.2012. 14:28
Cemu afirmativni tekstovi i hvalospevi o ovim ubicama na tockovima! Pitanje je samo KADA ce neko stradati od ovakvih...
Četvrtak 15.03.2012. 18:19
Original BG "fantom" se javljao uredno policiji ili nekom Radio programu i govorio vreme kad ce proci Slavijom u 00 h. To je bio bunt 1 siromasnog mladica u ono vreme koji je hteo da 'zivi' da ima svoju mladost u jednom crnom vremenu... ,,,,, Ponavlja se BUNT mladog coveka koji ZIVI u CRNOJ SRBIJI bez nade da nesto "postigne " u zivotu osim 4 zida ili kuca-poso
Četvrtak 15.03.2012. 15:11
Obzirom koliko lokalni bossovi komentatori pljuju na portalu po alkoholu i marihuani, treba valjda da budu zadovoljni sa ovim drifterom jer ove vratolomije nikako ne možeš da izvodiš ni drogiran ni pijan! A ludost, pa mladost - ludost! :D
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online