Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Sreda 29.02.2012.
19:52
Alo A

Dete 12 sati gledalo mrtvog oca

Dvanaestogodišnja devojčica M. P. iz Bele Crkve, pred čijim očima je Rajko J. (27) sekirom ubio oca Dragana P. (52), više od 12 sati sedela je pored obezglavljenog roditelja jer nije smela da pozove policiju, saznaju beogradski mediji.

Foto: Arhiva

Dete je smešteno u Centar za socijalni rad jer je njen očuh, navodno, ne želi u porodici.


Uhapšeni Rajko J. u krivičnom dosijeu ima razbojništva, bludne radnje nad mentalno obolelim dečakom, posedovanje oružja, silovanje starice, za koje je u sudu u Pančevu osuđen na 4,5 godina.


Rajko je, prema policijskim saznanjima, u nedelju ujutru došao kod ubijenog Dragana, koji živi sam sa ćerkom, da pozajmi nekoliko krpa kako bi se maskirao za maskenbal koji je te večeri bio u varošici. Istog dana, oko 20 sati, pokucao je na vrata kako bi im vratio "kostim“. Malo je sedeo sa Draganom, a onda je otišao do poljskog toaleta. Dragan i njegova ćerka nisu ni posumnjali da će se Rajko vratiti. Iz čista mira zamahnuo je oštrim delom sekire i udario Dragana u glavu. Kada je ovaj pao, Rajko ga je još nekoliko puta tupim predmetom udarao po licu dokle god je nesrećni čovek davao znake života. Monstruozno ubistvo gledala je 12-godišnja devojčica. Iako je molila da nju ne dira, on ju je odveo u drugu sobi i naredio da se skine gola. U nekoliko navrata je pokušao da je siluje, ali u tome nije uspeo. Besan i iznerviran pobegao je iz kuće ostavljajući devojčicu pored mrtvog oca. Uplašeno dete je tek u ponedeljak u devet pozvalo policiju.

Kako "Alo!" saznaje, preksinoć je po devojčicu došla majka, ali je njen sadašnji suprug, nezvanično, rekao policiji da im M. P. ne treba u kući jer ima svoju decu.

Devojčica je bila u potpunom šoku i izbezumljena i gotovo da je jedva govorila dok je bio uviđaj u kući. Kada se oporavi, s njom će se obaviti razgovor.

POVEZANE VESTI

Sreda 29.02.2012. 20:38
Kaква судбина овог детета!!!
Sreda 29.02.2012. 21:47
Mukica jedna mila.... kolko je ovaj svet bolestan i surov pa to je strasno. Citam tekst i ne povezujem uopste ko je sve tu koga sta, na ovo malo prostora natrpali ste gomilu uzasa
Sreda 29.02.2012. 22:40
Meni ni jasno da takva bitanga, sa takvim dosjeom nije u zatvoru! Takvi bi bolesnici morali doživotno trunit u zatvoru, a pošto država za to nema para, moraju se naći drugi načini. Recimo on je neizlečivo bolestan, a za doživotnu robiju nema se para. Moj predlog 1 metak, 1 Marku!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online