Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Utorak 28.02.2012.
05:27
Press A

Navijači Zvezde bacili bombu na Piksijevu kuću?

Kašikaru na kuću Dragana Stojkovića Piksija u Nišu bacile su vođe navijača kojima se čuveni fudbaler zamerio dok je bio predsednik Crvene zvezde, ukazuju prvi rezultati istrage bombaškog napada u Pasi Poljani.

Policija u potrazi za napadačima na Piksijevu kuću u Nišu
 

Policija analizira snimke sa sigurnosnih kamera, a kako saznaje "Press", na mestu napada nađen je i DNK trag koji najverovatnije pripada napadaču. Navijačke grupe kojima se Piksi zamerio povezane su sa kriminalnim strukturama, koje su želele da kontrolišu stanje u klubu i transfere igrača, pa se ispituje da li je sa napadom povezan i Dejan Stojanović Keka, odbegli vođa novobeogradskog kriminalnog klana.

Izvor "Pressa" iz policije kaže da je istraga opširna i da ne treba isključiti nijednu mogućnost. Da li je Stojković nekome od njih nešto ostao dužan ili ih je uskratio za neku zaradu, ne zna se. Među kriminalcima koji kontrolišu navijačke grupe najuticajniji su Dejan Stojanović Keka i Đorđe Prelić, za kojima su raspisane Interpolove poternice. Međutim, napad su mogli da organizuju i vođe navijača koje su u Srbiji, a koje takođe imaju kriminalne dosijee. U svakom slučaju, napad nije delo nekog običnog huligana i nezadovoljnog navijača, već je jasna poruka. Motiv za napad može da bude i osveta, jer je Stojković nedavno policiji prijavio vođe navijača koje su ga isterale iz "Red kafea" na "Marakani" - navode u policiji.

Dužnici bacili bombu?

 

U izjavi koju je dao policiji, Stojković je naveo da mu bliski rođaci i prijatelji duguju poveću sumu novca, pa policija istražuje i tu okolnost kao mogući motiv napada.

 

- Moguće je da je neki od tih dužnika, usled nemogućnosti da vrati dug, rešio da baci kašikaru i na taj način zaplaši Stojkovićevu majku Desanku, kako bi Stojkovići odustali od naplate duga. U svakom slučaju, proveravamo i ovu mogućnost - kažu u policiji.

 

U policiji potvrđuju da još niko nije priveden zbog sumnje za bombaški napad.

Utorak 28.02.2012. 11:05
Ko god da je i ma koji da je razlog, treba da odgovara i snosi posledice zbog ovakvog nacina. Ako je kojim slucajem on nesto i kriv, u svakom slucaju to nije stara zena. Ovakve stvari moze da tolerise samo ovakva vlast.
Nedelja 18.03.2012. 23:50
Троше бомбе без везе.. кад буде затребало, кукаће за њима...
Subota 03.03.2012. 01:04
Beda od ljudi.Imam osjecaj kao da su bacili bombu na moju kucu sram ih bilo.Roden sam 1972.god.odrastao sam gledajuci Piksija kako igra za reprezentaciju ,za Radnicki i za moju voljenu Crvenu Zvezdu.Oprosti im Piksi jer oni zaista nisu svjesni sta su uradili..
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online